HP x2401

HP x2401 e un monitor bun la multiple tipuri de sarcini și vine ca o alternativă la 22xi și 23xi, fiind tot un model business. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și nu e deloc mare în opinia mea deoarece diagonala ecranului e mare de 24 de inci, rezoluția e Full HD, iar porturile sunt noi, adică doar de tip digital. Consumul de curent nu e deloc mare în ciuda faptului că ecranul mare, iar pentru a demonstra că e mic precizez că e de 28W.

Poze

Din poze se poate vedea că e vorba despre un model slim. E un periferic negru, iar spetele e cu alb. porturile sunt poziționate lateral, iar acest lucru se poate vedea mai bine din imaginea a doua. Cele două porturi care se văd sunt DisplayPort și HDMI. Ambele sunt porturi digitale și asigură un transfer fără pierderi a imaginii. Din a doua imagine se poate vedea că arată foarte mult precum un televizor, însă nu are tuner TV. Asta nu vă oprește să vizionați posturi TV prin stream atâta timp cât aveți o conexiune la Internet.

E foarte subțire
Monitorul din față

Specificaţii tehnice

x2401 vine cu un ecran foarte clar de 24 inci, iar claritatea e datorată panelului dar și rezoluției mari. Astfel, filmele Blu-ray se vor vedea fără pierderi de calitate. Din păcate are doar porturi digitale, dar dacă vreți să conectați monitorul la un PC cu port VGA atunci puteți apela la un adaptor. Montarea aparatului e foarte flexibilă, acesta putând fi montat pe un perete sau pe birou.

Păreri pro şi contra

Pro: vine la un excelent raport între preț și calitate; garanția e de maxim 3 ani dacă o prelungiți contra cost; e un monitor testat și certificat; arată foarte bine; dacă aveți impresia că ocupă prea mult pe birou atunci puteți să-l montați pe un perete deoarece dispune de VESA 100 pe 100; greutatea de sub 5 kilograme o să ajute la montarea lui fără probleme.
Contra: poate că prețul e cam mare, însă calitatea imaginii e foarte bună.

Concluzie

Perifericul de față vine singur sau la pachet cu PC-uri de top de la HP. Se adresează în special persoanelor care vor mai mult ori ceva special. În acest articol nu am putut surprinde toate calitățile sale și de aceea vă recomand preview-ul de alături care prezintă caracteristicile sale esențiale.

Te-ar mai putea interesa