HP Spectre x360 13-ac005nn, laptop premium convertibil

Laptopul 2 în 1 HP Spectre x360 13-ac005nn face parte dintr-o serie premium numită Spectre care se adresează segmentului business și nu numai. Ideea e că e destul de scump și sunt prezente dotări numeroase chiar dacă construcția e una destul de compactă. Sunt incorporate componente hardware destul e de performante, are difuzoare premium, ecran IPS cu touch, balamale foarte rezistente și USB cu Thunderbolt. Bineînțeles, poate fi folosit în orice condiții cu o tastatură iluminată și portabilitatea e un punct foarte deoarece are numai 1.32 kg.

Nu am ce să-i reproșez în acest buget, e un laptop care să mișcă excelent și nu are sens să mai așteptați după o generație mai nouă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele sale sunt destul de avansate și nu e nevoie de mai mult: Core i7-7500U, SSD M.2, memorie de 8GB, placă video integrată. Ecranul e unul superb și e caracteristic tabletelor deoarece oferă unghiuri de vizibilitate excelente, culori naturale și un contrast plăcut.

Acesta poate fi pliat complet pentru ca laptopul să fie folosit ca o tabletă, dar mie îmi place să pliez parțial ecranul. Chiar și tabletele au nevoie de un stand pentru ca voi să folosiți ambele mâini, ei bine, în acest caz nu e nevoie deoarece puteți ține ecranul într-o poziție înclinată și cu tastatura orientată în jos.

Păreri pro și contra

Configurația sa e una destul de avansată, dar nu o recomand pentru cei pasionați de jocuri sau editare video. Unele programe cer resurse hardware suplimentare, iar acesta are doar o placă video integrată. Ca oricare alt laptop premium, vine cu Windows 10 preinstalat care e cea mai bună versiune pentru o astfel de configurație. Poate fi folosit în modul tabletă și sunt prezente dotări ca: giroscop, accelerometru, eCompass.

Dotările sale sunt impresionante pentru o așa construcție și majoritatea laptopurilor tind să fie cât mai compacte, cu construcție metalică și cu ecran FullHD. Deci denumirea „ultrabook” o să dispară în câțiva ani, iar laptopurile sunt tot mai căutate. Chiar și așa doar gamerii înrăiți mai optează pentru desktopuri.

HP Spectre x360 13-ac005nn arată foarte bine și e peste un Pavilion sau Envy, iar dacă nu sunteți convinși am pus clipul de mai jos.

Te-ar mai putea interesa