HP ProBook 450 G1, laptop office cu Core i3

Laptopul HP ProBook 450 G1 e varianta de 15 inci și cu procesor Core i3 Haswell, dar având în vedere că numele e același indiferent de configurație, s-ar putea să găsiți și alte configurații cu același nume. Dacă vă place cum arată dar vreți ceva mai portabil cu greutate de 1.5 kg, există laptopuri de 13 inci cu procesoare noi și eficiente. Bineînțeles, laptopurile mai mici sunt mai ușor de transportat dar și dotări le sunt mai puține. Mă refer că nu are unitate DVD dar nici tastatură numerică, dotări care nu sunt necesare dacă nu le folosiți. Pentru birou, vă recomand un laptop mare cu ecran generos (de 15 inci sau de 17 inci).

Acesta mi se pare suficient de bun și nu văd de ce ați alege un procesor mai bun. Este ieftin și pentru că că are Free DOS, iar Windows 8. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul Core i3-4000M care e unul din generația a 4-a iar placa video Intel e una integrată, deci nu e mult prea performantă. Placa video integrată e satisfăcătoare dar una dedicată e mai bună pentru cei pasionați de jocuri. Rezoluția ecranului de 15 inci e cea HD iar ecranul vine cu protecție mată.

Restul componentelor sunt bune deoarece e vorba de o memorie de 4GB și de un hard de 500 GB. Alte laptopuri au componente diferite sau poate mai mulți RAMi, dar pentru mulți cred că e o configurație decentă. Ca și dotări are: unitate DVD, difuzoare stereo, cameră web HD, tehnologie audio DTS, HDMI, patru USBuri, bluetooth etc. Autonomia de lucru e mare având în vedere că are un procesor cu tehnologie power-saving și că bateria e de 6 celule.

Plusuri: e accesibil, destul de ușor pentru dimensiunile sale – 2.2 kg, arată bine, calitatea audio bună, bluetooth, autonomie mare etc.
Minusuri: nu prea are.

HP ProBook 450 G1 e doar un model din trei variante, iar celelalte au ecran diferit dar și rezoluția diferă la cel de 17 inci (HD+). Jos e un clip cu prezentarea serii noi de laptopuri și se poate observa că designul e cam același. Prețurile diferă, iar la varianta de 13 inci carcasa e din aluminiu.

Lasă un comentariu