HP Pavilion g6-2220sq, laptop multimedia

Actualizare: HP Pavilion g6-2220sq are acum o reducere de 450 lei și costă 1649 lei față de 2099 de lei cât era inițial.

Articolul din 25.03.2013:
HP Pavilion g6-2220sq este un laptop foarte bun pentru cei pasionați de jocuri ori pentru persoanele care sunt în căutarea unui laptop puternic. În momentul de față beneficiază de o reducere de 300 lei și de aceea are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar de restul de bani puteți să vă luați un mouse HP XA964AA și eventual un router D-Link DIR600, 150Mbps.

Aspect

g6-2220sq e un model pe negru cu un ecran de 15.6 inci și de aceea o să fie numai bun pentru vizionat filme. Cireașa de pe tort e ecranul foarte clar de 1366×768 pixeli care e realizat cu LED. Ecranul nu are un impact negativ asupra laptopului deoarece portabilitatea e crescută datorită bateriei care ține peste 3 ore și a greutății de circa 2.5 kilograme.

Deschis
Închis

Caracteristici tehnice

Vine la pachet cu un procesor Pentium B960 de tip dual core și cu o placă video AMD Radeon HD 7670M, iar din cauza acestor două componente jocurile vor rula aproape perfect. Despre cum rulează jocurile pe pun laptop cu placa aceasta se poate vedea din preview-ul de alături. bateria e una normală cu 6 celule, iar din cauza asta autonomia e una ridicată de circa 3.5 ore.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e incredibil de mic; are multă memorie RAM, mai exact 6GB; vine cu un hard capacitiv de 750GB; designul e unul plăcut, iar culoarea e una neagră și de aceea laptopul e foarte bun și pe post de PC business; bateria ține destul de mult.
Contra: nu vine cu Windows, ci cu Free DOS care e un sistem de operare gen MS-DOS util la nimic… poate la a vedea că laptopul funcționează.

Concluzie

În cazul în care te interesează un laptop bun pentru diferite sarcini atunci modelul de față ar fi recomandarea mea. Nu arată deloc rău, iar singurul lucru care mai trebuie făcut la el e să instalați Windows-ul și driverele aferente. Eu aș recomanda să instalați Windows 8 pe 64 biți deoarece producătorii de laptopuri suportă doar cele mai noi sisteme de operare.

Te-ar mai putea interesa