HP Pavilion 15-cx0008nq, model cu i7-8750H și GTX 1050 Ti

Dacă ești pasionat de jocuri ori îți dorești un laptop care să facă față oricărei sarcini atunci un model precum acest HP Pavilion 15-cx0008nq ar fi recomandarea mea. E un model de gaming, adică care are tastatură iluminată și răcire special făcută așa încât componentele să funcționeze la maxim.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un laptop de la un brand reputabil care nu doar arată bine, ci care arată excelent. Din imaginea de alături se poate vedea mai bine cum arată.


Pro

Modelul HP Pavilion 15-cx0008nq e unul dotat cu un procesor cu 6 nuclee, mai exact e vorba despre un i7-8750H din seria a opta. Acest CPU e cu vreo 2 procente mai rapid comparativ cu un model din seria 7.
Cipul grafic e un GTX 1050 Ti cu memorie dedicată de 4GB, iar din această cauză toate sarcinile video vor rula perfect. Pentru cazuri în care doar navigați pe net acest laptop se folosește de cipul grafic Intel HD, iar în acest fel consumul energetic (de baterie) va fi minim.
Ecranul e superb, în cazul acestui model fiind vorba despre un display de 15,6 inci cu rezoluție 1080p, panel IPS și strat anti-glare (pentru ca lumina să nu se reflecte).
La capitolul porturi acest model e unul care excelează deoarece are wireless ac 2×2, bluetooth 4.2, LAN Gigabit, card reader, 4 USB-uri etc.

Contra

Aspecte negative ar fi că nu are SSD și o portabilitate mai bună (aici mă refer în special la faptul că nu are o greutate mai scăzută). Legat de portabilitate cei de la HP precizează că bateria ține circa 10 ore, dar acest lucru depinde și de ce faceți pe laptop.

Concluzie

Dacă vă doriți un desktop replacement ori un laptop care să se prezinte bine din toate punctele de vedere atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Legat de Internetul Gigabit trebuie să spun că acesta va merge ok, dar pentru viteze mai mari vă recomand un SSD.

Te-ar mai putea interesa