HP Pavilion 15-cs0020nq, laptop argintiu cu ecran IPS

Acest HP Pavilion 15-cs0020nq arată bine indiferent din ce unghi l-ați privi și ecranul e unul dintre cele mai apreciate pentru acest tip de gadget – IPS. Putem spune că e vorba de un model multimedia care oferă dotări bune, dar e și normal pentru un așa buget. În general, laptopurile Pavilion sunt ceva mai bune decât restul, dar aici nu ne referim la Omen sau Envy care sunt modele ceva mai profesionale. Designul e interesant pe această combinație argintiu cu negru și chiar nu mai e nevoie de unitatea DVD.

Noua generație arată mai bine dar e și ceva mai portabilă pentru dimensiunile sunt ceva mai reduse (rama ecranului e îngustă). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pe acesta avem un procesor de tip U, adică consumul de energie e ceva mai redus pentru că lucrează la o frecvență mai redusă. Mai sunt și procesoarele create pentru taskuri mai grele cum sunt jocurile sau aplicațiile profesionale, doar că autonomia laptopului are de suferit.

Consider că vine cu suficientă memorie, iar dacă vreți ca totul să se miște mai rapid, se poate opta pentru un SSD. Nu prea se mai folosește portul LAN, motiv pentru care tehnologiile wireless sunt ceva mai bune, adică are WiFi ac (e necesar un router corespunzător). Pe viitor anumite dotări sau porturi nu vor mai fi prezente pentru că nu sunt prea utile, le folosim rareori.

Păreri pro și contra

Ecranul e în centrul atenției și iasă foarte bine în evidență deoarece are un raport ecran/carcasă destul de mare. Cele mai ieftine modele de la HP nu vin cu tehnologie audio B&O PLAY, astfel că sonorizare nu va fi ca la acesta. Vine echipat cu cele mai noi porturi USB. Laptopurile mai speciale vin cu Windows 10 preinstalat, dar și voi îl puteți instala ușor ulterior dar vă va costa ceva mai mult decât dacă l-ați fi luat deja instalat.

HP Pavilion 15-cs0020nq vă poate depăși bugetul deoarece are componente destul de avansate și aici mă refer la procesorul Kaby Lake R, dar nici placa video dedicată nu poate fi neglijată.

Te-ar mai putea interesa