HP Pavilion 15-ck000nq, laptop cu i7-8550U Kaby Lake R

Laptopul HP Pavilion 15-ck000nq îmi amintește de seria N de la Asus care avea tastatură argintie. Bineînțeles e vorba de o construcție diferită – 1.8 kg, componente de ultimă generație și un brand diferit. Poate că ați observat că sunt puține prezentări video și poze cu această generație, deoarece e una recent lansată. Poate că veți reuși să vă faceți o idee despre acesta din poza de jos, iar voi cred că nu-l vreți doar pentru că arată bine, ci pentru că e performant și portabil. Veți observa că vine cu un procesor Intel din a 8-a generație.

Dacă nu vă place seria Pavilion, aveți de ales între seriile premium Omen și Envy. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația acestui laptop cuprinde cel mai bun procesor office – Intel Core i7-8550U. Acesta e un Kaby Lake R care poate fi comparat cu modelul i7-7700HQ. Nu știu dacă va fi lansată și o variantă HQ a acestei noi generații, dar nici nu cred că va fi nevoie pe laptopuri cu ecran HD. Multe aplicații și jocuri vor rula decent cu un astfel de hardware, iar filmele le puteți vedea pe un televizor conectat cu un HDMI la acest laptop.

Placa video a acestui model e GeForce 940MX care e puțin mai bună decât cea integrată UHD 620. Aș fi apreciat mai degrabă modelul GeForce MX150. Acesta fiind singurul minus dacă îl vreți doar pentru jocuri.

Păreri pro și contra

Acesta poate fi folosit pentru orice deoarece are numeroase dotări și performanțele sunt mult peste medie. Nu sunt multe laptopuri atât de compacte și cu astfel de componente hardware. Tastatura iluminată e destul de cerută de utilizatori deoarece poate fi de folos atunci când lucrați pe el în condiții de lumină scăzută (seara sau noaptea). Alături de acesta aș alege un mouse de gaming deoarece oferă o precizie ceva mai bună.

HP Pavilion 15-ck000nq ar trebui luat în calcul dacă vă aflați în căutarea unui laptop nou. Chiar dacă acest model pare a fi scump pentru mulți dintre voi , trebuie să știți că e vorba de o serie care tinde spre una premium.

Te-ar mai putea interesa