HP Omen X 17-ap001nn, cel mai performant laptop

HP Omen X 17-ap001nn e cel mai performant laptop de la acest brand și se poate observa din numele său, dar și hardware-ul e foarte important. Atunci când vreți să vizionați filme la calitate 1080p sau să vă jucați jocuri la detalii maxime, o puteți face chiar pe acest laptop și nu mai e necesar să conectați un monitor și un televizor. Ca multe alte laptopuri premium și acesta are un software licențiat, mă refer la sistemul de operare Microsoft Windows 10.

Poate că nu arată mult mai diferit de varianta de 15 inci, dar la interior veți găsi alte componente și mă refer la palca grafică, iar ecranul e unul cu 120 Hz pentru că acea configurație poate rula multe jocuri cu peste 60 fps-uri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt foarte puține laptopuri cu porturi DisplayPort și Thunderbolt v3, la care puteți conecta un monitor sau altele. Conectorul Thunderbolt nu e foarte popular pe laptopuri, dar poate că nici nu-l veți folosi prea des. Deci, nu cred că poate fi un plus pentru acest laptop dar trebuie apreciat.

Răcirea e foarte eficientă la acesta și chiar nu-i pot reproșa ceva, iar un model mai accesibil nu e chiar atât de robust ca acesta (de aceea, are o greutate de aproximativ 5 kg).

Păreri pro și contra

Noul Kaby Lake i7-7820HK își face foarte bine treaba în cele mai noi jocuri și aplicații, aș putea spune că nu mai e nevoie de un PC. Laptopul vine cu o tastatură iluminată foarte bună cu tehnologie NKRO, adică se vor înregistra corect toate taste chiar și dacă au fost apăsate simultan. Poate că e cam greu pentru un laptop de 17 inci, dar acesta va fi folosit doar pe birou pentru gaming și altele, deci nu va deranja acest aspect.

HP Omen X 17-ap001nn e ceva mai scump decât alte model de 17 inci și placa video joacă un rol foarte important în acest sens. E modelul GTX 1080 care e diferit de cel de pe PC, pentru că consumă mai puțin și e varianta cu memorie de 8GB.

Te-ar mai putea interesa