HP OMEN 15-en0003nq, laptop cu noul Ryzen 7 de la AMD

Laptopurile noi au configurații foarte avansate și se vede după specificații și scorurile de performanță. HP OMEN 15-en0003nq are noul Ryzen 7 4800H care poate rula orice joc și placa video dedicată este și ea foarte importantă pentru a seta detaliile. Laptopul arată puțin diferit față de generația precedentă, însă nu poate fi o variantă portabilă cum sunt cele office sau ultrabookurile de top. Acest segment este conceput pentru a fi folosit strict la birou și nu se adresează celor care se află în mișcare.

Are o construcție robustă pentru că are un sistem de răcire bun și un hardware apropiat de cel de pe PC-uri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul AMD de pe acest reprezintă o soluție excelentă pentru cei mai mulți pasionați de jocuri și nu numai. Un laptop de gaming poate fi folosit ca un desktop dar și ca un laptop clasic, poate că l-ați ales datorită aspectului modern. Hardware-ul e satisfăcător din toate punctele de vedere și placa video pentru jocuri este GTX 1650 Ti, adică e similară cu GTX 1060 (performanțe) doar că e puțin mai nouă.

Arată puțin mai diferit de alte serii de la acest brand și poate că vă place mai mult noul aspect Omen de la HP, la care se adaugă și componentele noi lansate și care oferă un plus de eficeință configurației.

Păreri pro și contra

Sistemul audio al acestui laptop e de tip Bang & Olufsen și oferă o calitate superioară. Are un preț atractiv pentru că are procesor AMD și Free DOS, nu veți face nici un compromis. Conectivitatea acestui laptop e una superioară și vedem porturi în plus sau mai bune: Mini DisplayPort, USB tip C. Aveți posibilitatea să-l luați împreună cu un mouse și o geantă ideală pentru acesta, astfel îl puteți lua cu voi oriunde și e bine să aveți încărcătorul inclus.

HP 15-en0003nq oferă o tastatură iluminată pe mai multe zone – 4, și e de tip RGB (se pot seta mai multe culori). Chiar și cu baterie, veți avea o autonomie de lucru bună, însă nu și dacă jucați jocuri (componentele sunt mai solicitate).

Te-ar mai putea interesa