HP Omen 15-dc0014nq, laptop cu Intel Core i7-8750H 4.10 GHz

Laptopul HP Omen 15-dc0014nq e conceput pentru taskuri grele, motiv pentru care are acel procesor Intel Core i7-8750H de 4.10 GHz. Procesoarele de tip U au o frecvență de lucru mai mică pentru a nu consuma prea multă energie, iar anumite configurați nu necesită mai mult. Mai toate laptopurile de gaming au acest model de procesor deoarece e un Six Core avansat și care e mult peste anteriorul. Poate că din poza de jos nu se vede foarte bine, dar sistemul de răcire e unul foarte bun și nu necesită un cooling stand.

Din poza de jos se vede foarte bine că noua generație are balamale mai bune și în rest nu s-a lucrat foarte mult la construcția sa. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

 

Vă puteți uita la filme pe el dacă vă plictisiți și nu cred că puteți să-i reproșați ceva datorită unghiurilor de vizibilitate mari. Poate că nu e mare, dar veți putea lucra pe el indiferent de aplicația folosită și se poate chiar upgrada memoria dacă considerați că e nevoie de mai mult.

Poate că nu e cel mai bun pentru editare foto/video, dar poate că nu sunteți o persoană foarte pretențioasă (cele cu ecran mai mare sunt mai indicate).

Păreri pro și contra

Hardware-ul acestui laptop e destul de interesant pentru că diferă destul de mult de cel al unui laptop multimedia, adică procesorul e mult superior, memoria RAM e una cu frecvență de 2666MHz și hard discul e de 7200 RPM. Bineînțeles, ultima generație de laptopuri vine cu un ecran semnificativ mai bun – IPS, și nu necesită un refresh mai mare doar dacă ar avea o placă video mai bună. Poate că nu veți apreciat că are o greutate destul de mare, însă e irelevantă pentru un gadget pentru gaming deoarece vă doriți o construcție robustă până la urmă.

HP Omen 15-dc0014nq reprezintă o soluție performantă de buget pe care să puteți juca ore bune jocurile preferate la rezoluție 1080p. Conectivitatea laptopului e excelentă în special că e prezentă tehnologia fără fir numită WiFi ac 2×2, dar să nu uităm nici de porturile USB 3.1.

Te-ar mai putea interesa