HP Omen 15-dc0014nq, laptop cu Intel Core i7-8750H 4.10 GHz

Laptopul HP Omen 15-dc0014nq e conceput pentru taskuri grele, motiv pentru care are acel procesor Intel Core i7-8750H de 4.10 GHz. Procesoarele de tip U au o frecvență de lucru mai mică pentru a nu consuma prea multă energie, iar anumite configurați nu necesită mai mult. Mai toate laptopurile de gaming au acest model de procesor deoarece e un Six Core avansat și care e mult peste anteriorul. Poate că din poza de jos nu se vede foarte bine, dar sistemul de răcire e unul foarte bun și nu necesită un cooling stand.

Din poza de jos se vede foarte bine că noua generație are balamale mai bune și în rest nu s-a lucrat foarte mult la construcția sa. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

 

Vă puteți uita la filme pe el dacă vă plictisiți și nu cred că puteți să-i reproșați ceva datorită unghiurilor de vizibilitate mari. Poate că nu e mare, dar veți putea lucra pe el indiferent de aplicația folosită și se poate chiar upgrada memoria dacă considerați că e nevoie de mai mult.

Poate că nu e cel mai bun pentru editare foto/video, dar poate că nu sunteți o persoană foarte pretențioasă (cele cu ecran mai mare sunt mai indicate).

Păreri pro și contra

Hardware-ul acestui laptop e destul de interesant pentru că diferă destul de mult de cel al unui laptop multimedia, adică procesorul e mult superior, memoria RAM e una cu frecvență de 2666MHz și hard discul e de 7200 RPM. Bineînțeles, ultima generație de laptopuri vine cu un ecran semnificativ mai bun – IPS, și nu necesită un refresh mai mare doar dacă ar avea o placă video mai bună. Poate că nu veți apreciat că are o greutate destul de mare, însă e irelevantă pentru un gadget pentru gaming deoarece vă doriți o construcție robustă până la urmă.

HP Omen 15-dc0014nq reprezintă o soluție performantă de buget pe care să puteți juca ore bune jocurile preferate la rezoluție 1080p. Conectivitatea laptopului e excelentă în special că e prezentă tehnologia fără fir numită WiFi ac 2×2, dar să nu uităm nici de porturile USB 3.1.

Lasă un comentariu