HP Omen 15-dc0004nq, laptop cu slot M.2 liber

Acest laptop HP Omen 15-dc0004nq e o variantă interesantă deoarece are un ecran destul de interesant pentru acest preț și până acum îl vedeam doar pe laptopurile foarte scumpe. Mă refer la faptul că are un panou IPS, rezoluție 1080p și refresh de 144 Hz. Totuși, trebuie să menționez că un refresh atât de mare e util doar dacă obțineți un număr mare de fps-uri în jocuri, altfel nu veți vedea vreo diferență. După cum am menționat mai sus, se poate pune un SSD M.2 ca la alte modele și voi puteți alege care model vă convine mai mult (îl puteți lua chiar ulterior).

Chiar dacă unele modele au dotări mai bune sau componente mai performante, aspectul laptopului e același. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Memoria RAM are o capacitate destul de mare și nu văd de ce v-ați gândi să o schimbați cu una și mai mare, că și așa e la o frecvență de 2666 MHz. Nu sunt multe laptopuri care vin cu o așa memorie sau cu un hard de 7200 RPM. Cu un SSD veți copia mai rapid anumite fișiere și citirea datelor e mai bună.

Poate fi folosit pentru a viziona un film la o calitate 1080p că doar unghiurile de vizibilitate sunt maxime. Autonomia nu poate fi un punct foarte deoarece e vorba de un gadget construit pentru taskuri dificile, dar eu vă recomand să-l țineți în priză tot timpul.

Păreri pro și contra

Trebuie apreciat pentru că are destul de multă memorie RAM, un procesor de ultimă generație, un ecran foarte bun pentru gaming, slot pentru upgrade (acel SSD) și multe altele. Toate acestea vi se oferă la un preț rezonabil ținând cont că puteți rula cele mai populare jocuri dar detaliile le alegeți astfel încât imaginea să fie fluidă și rezoluția să fie maximă.

HP Omen 15-dc0004nq nu e singurul model lansat, dar care îl puteți lua la un preț atractiv. procesorul acesta e conceput special pentru gaming și e succesorul variantei HQ, deci e mult peste cele de tip U care rulează la o frecvență redusă.

Te-ar mai putea interesa