HP Omen 15-ce000nq, laptop gaming cu IPS Full HD

Laptopul HP Omen 15-ce000nq reprezintă o soluție destul de atractivă și care arată foarte bine datorită finisajului negru mat cu roșu. E evident că nu discutăm de o serie clasică deoarece are sistem de răcire cu ieșiri prin spate și nu prin lateral cum e la mai toate laptopurile multimedia sau office. Răcirea e mai eficientă dacă se face cu ajutorul a două coolere și nu devine deranjantă pentru că nu e pe lateral. Performanțele sale sunt lăudabile dar e loc de mai bine dar depinde și ce fel de jocuri vreți să rulați.

Nu e chiar accesibil pentru toată lumea, dar sunt destul de multe modele care prezintă diferențe considerabile la partea de hardware. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Bineînțeles, există variante mai mari pentru cei care vor o imagine de 17 inci dar imaginea e aceeași – FullHD cu panel IPS. Chiar dacă nu avem cel mai performant procesor de pe piață, acesta se descurcă foarte bine pentru că e un Quad Core. Chiar și noua generație Kaby Lake R e Quad core cu excepția Core i3-ului, însă nu au fost concepute pentru gaming pentru că lucrează la frecvențe mai joase.

Memoria RAM e dispusă pe două sloturi, iar dacă vă doriți mai mult, trebuie să renunțați la o memorie. Trebuie remarcat că pe astfel de serii nu se pun hard discuri banale, ci doar de 7200 RPM, iar voi vă puteți gândi și la un SSD dacă nu țineți să aveți un spațiu de stocare mare.

Păreri pro și contra

Tastatura iluminată e o caracteristică standard pentru segmentul acesta și chiar dacă nu e RGB, e apreciată de mulți utilizatori. Ecranul e un alt punct forte al acestui model și cred că tot mai multe branduri îl vor alege pentru că oferă cea mai bună experiență de vizionare. Placa grafică nu e cea mai bună, iar pentru cei cu pretenții le recomand variante Ti.

HP Omen 15-ce000nq e doar unul dintre numeroasele variante care merită încercate, iar voi puteți să luați în calcul chiar varianta mai mare cu Core i7 dacă ați avut un desktop și vi se pare prea mic ecranul de 15 inci.

Te-ar mai putea interesa