HP Envy x360 13-ag0005nn, laptop cu balamale 360

Laptopul HP Envy x360 13-ag0005nn e un model nou cu nou procesor AMD Ryzen 3 APU, adică are placă video integrată. Alegerea laptopului potrivit se face în funcție de ce vreți să faceți pe el, dar și ce dotări vreți să aibă. Balamalele speciale permit pliere ecranului, astfel că se poate transforma ușor într-o tabletă cu stand ori îl folosiți cu mouse. Poate că în acest buget nu are cea mai performantă configurație, însă cred că mulți vor fi mulțumiți cu acel SSD.

Are un design destul de atrăgător și poate că vă place foarte mult finisajul clasic pe negru. Sunt și alternative dacă vă doriți ceva diferit, însă ecranul touch și balamalele speciale sunt ideale pentru cei care nu mai doresc o tabletă, ci un laptop cu funcționalitate superioară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ecranul e în centrul atenției și are margini destul de mici pe lateral, însă nu și n partea superioară cum am văzut la alte serii. Laptopurile devin tot mai compacte cu fiecare generație, iar acum se pune accent și pe ecran. Ținând cont că poate înlocui orice tabletă mai veche chiar și una cu Android, doar că interfața nu e cea mai grozavă și de multe ori aveți nevoie și de un mouse.

Păreri pro și contra

Laptopul are o carcasă solidă cu balamale corespunzătoare astfel că discutăm de un gadget 2 în 1. Chiar dacă e convertibil, puteți lucra pe el indiferent de lumină deoarece are tastatură iluminată sau poate vă folosiți doar de ecranul touch (acceptă până la 10 degete). Performanțele sunt oferite de noul procesor AMD care are 4 nuclee și o placă video care poate rula orice tip de conținut, chiar și 1080p. SSD-ul e foarte important pentru că are o viteză de citire mult mai mare decât a HDD-ului, motiv pentru care totul va porni rapid.

HP 13-ag0005nn are unul dintre cele mai bune ecrane de pe piață – IPS Full HD cu tehnologie touch. Acesta are o protecție de tip Gorilla Glass, astfel că nu se va zgâria și puteți folosi chiar și un stylus pentru pentru a desena diverse.

Te-ar mai putea interesa