HP Envy x360 13-ag0001nn, laptop cu balamale 360 și Ryzen 5

Laptopul HP Envy x360 13-ag0001nn e unul premium și se vede după cum arată, dotările prezente pe acesta, partea hardware nu trebuie neglijată și șasiul e din aluminiu. Laptopurile cu carcasă din aluminiu sunt mult mai ușoare dar și robuste, însă această caracteristică afectează prețul gadgetului. În 2018 am văzut ceva mai multe laptopuri cu procesoare AMD pentru că acest brand a reușit să câștige teren cu noile Ryzen. Îmi plac mult aceste procesoare pentru au plăci video integrate mai bune decât cele Intel, dar pe desktop performanțele sunt mult mai mari (că doar consumă mai mult).

Din poze se văd cel mai bine acele balamale care permit rabatarea completă a ecranului, că doar poate fi folosit ca o tabletă cu Windows mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul de sus are echipat cel mai recent procesor AMD – Ryzen 5-2500U, iar acesta e un Quad core de ultimă generație care e echivalentul unui Core i5-8250U Kaby Lake R. După ce veți alege acest laptop, veți constata că nu mai sunt necesare upgrade-uri pentru că mișcă excelent și se datorează SSD-ului.

Ecranul acestui laptop e unul dintre cele mai bune de până acum, adică oferă cele mai bune unghiuri de vizibilitate, contrast generos și multe culori. Totuși, pentru că discutăm de un ecran touch, protecția sa e una lucioasă ca în cazul telefoanelor și lumina poate fi deranjantă uneori când lucrați pe el.

Păreri pro și contra

E un laptop 2 în 1 dar care poate fi folosit și ca unul de tip business datorită anumitor dotări: TPM, tastatură iluminată, carcasă metalică, baterie cu încărcare rapidă + autonomie bună, ecran IPS cu protecție Corning Gorilla Glass NBT (anti-zgârieturi), Windows 10 cu licență. Chiar și pe partea multimedia va impresiona deoarece vă puteți uita la conținut de calitate și sonorizare va fi destul de bună cu difuzoarele Bang & Olufsen.

HP Envy x360 13-ag0001nn are doar o placă video integrată dar foarte bună pentru a putea rula filme 1080p sau chiar și aplicații 3D. Laptopurile convertibile nu sunt făcute pentru editare video, dar nu vă oprește nimeni să o faceți că doar aveți o configurație bună.

Te-ar mai putea interesa