HP Envy H8-1400EQ

HP Envy H8-1400EQ e un sistem desktop PC de top care vine în ajutorul celor care vor un PC multimedia ori de gaming. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare dacă luăm în considerare că vine cu procesor i5 Ivy Bridge, 6GB memorie RAM șic cip grafic AMD Radeon HD 7770. În opinia mea nu doar componentele sunt importante, ci și cum sunt asamblate. HP a ales doar ce e mai bun și a făcut acest PC care e unul premium. (Nici nu se compară cu HP Compaq MicroTower, fiind clar superior.)

Poze

E o unitate neagră, iar alături de aceasta sunt livrate și perifericele (mouse și tastatura). Carcasa nu e una care o să o găsiți în comerț și e special realizată așa încât să aveți acces rapid la cele mai utile conexiuni, iar aceste conexiuni sunt mascate… lucru care se poate vedea din preview-ul de la final. Monitorul nu e livrat și de aceea cred că un HP x2401 ar fi numai bun.

Unitatea
Unitatea
Pachetul
Pachetul

Specificaţii tehnice

HP Envy H8 vine cu un procesor i5-3350p și cu cip grafic AMD Radeon HD 7770, iar acestea două îl fac excelent pentru gaming, dar și prelucrare audio-video. Referitor la spațiul de stocare al lui HP Envy H8-1400EQ, nu trebuie să vă faceți griji deoarece vine cu un hard capacitiv de un terra, iar dacă nu vă ajunge atunci mai puteți atașa un alt HDD. Ziceam că e foarte bun pentru jocuri, iar din clipul de alături vă puteți face o părere despre performanțele în jocuri alte plăcii video dedicate.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e foarte bun; este excelent pentru orice tip de sarcină; fiabilitatea e bună fiind realizat de specialiști și din cele mai bune componente existente pe piață; vine cu sistem de operare preinstalat, mai exact are Windows 8 care e cel mai nou OS de la Microsoft, iar astfel nu o să mai fie nevoie să vă pierdeți timpul cu Windows-ul.
Contra: nu era rău dacă venea și cu monitor.

Concluzie

Acest HP Pavilion HPE h8, cum am văzut că e numit în alte țări, e forte bun pentru cei care vor un PC făcut de experți. E foarte ușor de folosit deoarece e Plug and Play, iar pentru a vedea principalele caracteristici ale sale vă recomand clipul de alături care e unul oficial.

Te-ar mai putea interesa