HP Envy 4-1202ea TouchSmart

HP Envy 4-1202ea e un ultrabook din seria TouchSmart care se evidențiază printr-o portabilitate deosebită, capabilități touch și sistem de operare Windows 8. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare în condițiile în care are Beats Audio, tehnologie Ivy Bridge și componente foarte puternice.
E un laptop util oamenilor de afaceri sau celor care vor o soluție ultraportabilă deoarece cântărește circa două kilograme și are o baterie care ține peste 4-5 ore.

Aspect

Datorită ecranului de 14 inci is e va potrivi perfect o geantă Case Logic VNA214FK. Acest ecran e unul cu o rezoluție de 1366×768 pixeli și din această cauză o să vedeți filme HD fără vreo pierdere de detaliu. Datorită capabilității touch a acesteia o să folosiți foarte eficient laptopul prin intermediul interfeței metro a lui Win 8.

Laptopul
Laptopul

Caracteristici tehnice

Vine cu un procesor i5-3337U, mulți RAMi (8GB) și un hard foarte încăpător de 500GB + un SSD de 32. Spațiul nu cred că va fi o problemă, iar dacă vreți mai mult atunci puteți apela la un hard extern de genul Seagate Backup Plus 1TB, 2.5″. Dacă nu vă ajung RAMii atunci mai puteți pune până la 16GB, iar referitor la placa video trebuie știut că poate reda inclusiv filme 1080p.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; vine cu multiple porturi cum ar fi USB 3.0, USB 2.0, HDMI și altele; vine cu bluetooth; nu are tastatură numerică și din această cauză aș putea spune că are o tastatură ergonomică și bine definită; nu doar imaginea e de calitate, ci și sunetul deoarece are tehnologia Beats și difuzoare cu subwoofer.
Contra: nu are unitate optică, dar nici nu știu dacă v-ar fi fost de folos la ceva.

Concluzie

Dacă vrei un ultrabook bun atunci modelul de față e un Envy de top. Vine cu o autonomie ridicată, performanțe ok și cu aspect de nota 10. Despre cum arată se poate vedea mai bine din clipul de alături și probabil că vedeți și touchpad-ul destul de mare. Eu așrecomanda să luați și un mouse A4Tech Glaser X6-60D deoarece e mai ușor de navigat printre ferestre cu așa ceva.

Te-ar mai putea interesa