HP A9P21AA

Acest monitor LED HP A9P21AA poate fi găsit în alte părți sub codul LA2405x și face parte din seria Compaq. După cum se poate observa de jos, are un design unic, vă oferă posibilitate vizionării unui site web în mod portret datorită pivotului și vine cu multe porturi. Având în vedere că e de 24 de inci, rezoluția sa poate fi doar una de tip 1080p, iar imaginile vor fi clară chiar și când editați sau proiectați. Claritatea imaginilor e oferită de tehnologie de iluminare LED și anume de contrastul dinamic mare – 3 milioane la 1. Această serie numită Compaq se adresează în general profesioniștilor și nu amatorilor, de aceea există și acea diferență de preț. Nu are un preț chiar de neglijat și de aceea nu oricine și-l permite. A9P21AA are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Acel pivot e o dotare care nu se găsește la orice monitor și care poate fi de folos atunci când doriți să vizionați o imagine în modul portret (rotire la 90 de grade), dar există și posibilități de înclinare a monitorului.

Diagonala sa de 24 inci e suficientă pentru a folosi diverse aplicații care necesită un ecran mare. Alte caracteristici ale acestui display ar fi: timpul de răspuns de 5 ms, luminozitatea de 250 cd/mp, unghiurile de vizibilitate bune (170 și 160 de grade). Porturile video ale acestui model sunt: VGA, DVI și DisplayPort. Pe lângă acesta are și trei USBuri care vă ușurează conectarea perifericelor cu interfață USB și de tip Plug&Play. Chiar dacă nu pare să aibă multe dotări, porturile USB sunt foarte utile în special că puteți conecta o imprimantă, cameră web, HDD etc. și bineînțeles sunt mai la îndemână decât cele de la carcasă. Pentru calitate video 1080p, nu vă recomand portul VGA ci oricare din celelalte două. Consumul de energie a lui HP A9P21AA e de circa 39 W în mod economic.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: trei porturi USB, DisplayPort, DVI, ecran cu protecție mată, înclinare de până la 30 de grade și pivot (vizionare în mod portret sau peisaj).

Minusuri: nu e accesibil.

Concluzie

Acest HP A9P21AA se adresează chiar și pasionaților de jocuri sau celor care vizionează filme la calitate 1080p. Chiar dacă mai are un nume sau cod (l-am specificat la început), dotările sunt aceleași și cu siguranță e o investiție bună pentru viitor. Jos puteți vedea cam cu arată un astfel de monitor atât din față cât și din spate:

Te-ar mai putea interesa