HP 7500 MT

Acest sistem desktop HP 7500 MT vine în două configurații interesante și care le recomand. O configurație vine cu i5, 4 GB și hard de 500GB care se observă că e de tip office dar cu o placă video achiziționată ulterior. Cea dea doua configurație e una de gaming deoarece are o placă AMD Radeon HD 7570 de 2GB, 6GB, 1 TB și Core i7. Bineînțeles componentele sunt noi iar pe partea de software are Windows 8. Cât despre preț, mi se pare ok având în vedere că are un consum mic, motiv pentru care nu necesită o sursă mai mare de 300W. Alături de acesta vă recomand un monitor de cel puțin 24 de inci, dar nu are mare importanță producătorul ales. Acest model 7500 MT are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Procesorul Core i7-3770 de 3.4 GHz e unul foarte bun deoarece e un IvyBridge. Are o placă de bază chipset Z75 bună cu sunet integrat, rețea integrată, slot PCI Express x 16 și Mini PCI. Pe acesta găsim instalați 6GB de RAM la o frecvență foarte bună – 1600 MHz. Nu știu cât de multă memorie aveți nevoie pentru jocuri deoarece fiecare joc necesită altă configurație pentru a rula perfect, eu zic că ajunge pentru jocurile actuale în special dac nu doriți gaming Full HD.

Hard diskul de 1TB e unul SATA cu viteză de 7500RPM și cu acesta nu mai aveți nevoie de altul. Bineînțeles mai există și configurația cu i5 care e mai accesibilă și suficient de bună pentru gaming HD (în caz că luați și o placă video AMD/NVIDIA). AMD Radeon HD7570 e una dintre plăcile video cu memorie de 2GB și BUS 128 biți, de aceea nu are nevoie de o sursă mai mare de 300W. Însă dacă alegeți cel cu i5, aveți posibilitatea alegereii plăcii video și a sistemului de operare deoarece are Free DOS.

Periferice din pachet au interfață USB și sunt decente. Carcasa sa e una de tip Business și vine cu: card reader, sursă de 300W, două porturi USB 3.0, patru USBuri 2.0, intrare audio, ieșire audio, DVI, LAN etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: aveți de ales între două modele foarte bune, componente noi, construcție eficientă și posibilități de upgrade (memorie RAM sau SSD).

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest HP 7500 MT e unul din noile desktopuri ale acestui producător care îl recomand deoarece vă poate fi de folos celor care nu se pricep la asamblat desktopuri și doresc Windows 8.

Te-ar mai putea interesa