HP 17-cb0005nq, laptop cu sunet oferit de Bang & Olufsen

Laptopul HP 17-cb0005nq are un ecran de 17 inci cu panel IPS, însă rata de refresh e mai mare pentru ca voi să vedeți doar imagini clare – 144 Hz. Această caracteristică e una specială și e prezentă doar pe laptopurile cu plăci video dedicate mai performante și diferențele se văd când vă jucați jocuri competitive (trebuie să obțineți și un număr mare de fps-uri). Datorită ramei subțiri, ai impresia că e vorba de un laptop mai mic – 15 inci, ei bine nu e așa pentru că e vorba de un IPS Full HD de 17 inci.

Laptopurile Omen pot fi de mai multe feluri și construcția diferă în funcție de buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

HP vă oferă cel mai bun procesor Intel disponibil și e cea mai importantă componentă a oricărui gadget. Chiar dacă nu are o placă video extraordinară, când rulați un joc sau film se comută automat pe cea dedicată. E vorba de modelul RTX 2070 care e foarte popular și nu e chiar accesibil. Acum puteți face setări ceva mai multe în jocuri, iar jourile care suportă Ray Tracing sunt multe. În general laptopurile de gaming mai scumpe nu trebuiesc upgradate prea mult la partea hardware deoarece oferă exact ce aveți nevoie și doar anumite componente pot fi înlocuite sau instalate (mediu de stocare și memorie RAM).

Păreri pro și contra

Se vede clar că e diferit față de alte laptopuri de gaming, la interior avem două medii de stocare, un sistem de răcire bun, un ecran IPS de ultimă generație, o placă video RTX și multe altele. Porturile sale sunt actualizate în sensul că avem USBuri de tip 3.1, se poate conecta un monitor suplimentar cu interfață mini DisplayPort și tehnologie WiFi e de tip Dual Band, pentru a renunța la cablul de rețea.

HP 17-cb0005nq vine cu un sistem audio Bang & Olufsen care îl consider foarte bun pentru această platformă și mai sunt alți producători care-l aleg. Puterea sa diferă de la un model la altul, însă pentru a asculta muzică vă recomand un sistem audio clasic de tip 2.1.

Te-ar mai putea interesa