HP 17-an107nq, laptop bun pentru jocuri

Laptopuri Omen sunt o alegere foarte bună și nu trebuie să fiți un fan al acestui brand pentru a-l alege. HP 17-an107nq se mișcă excelent pentru că e vorba de un procesor de ultimă generație cu 6 nuclee, iar placa video e una GeForce GTX 1070. Se pot încerca și cele mai noi titluri cu așa un hardware iar aplicațiile pornesc rapid cu acel SSD instalat. Un laptop deosebit are Windows 10 instalat și nici nu aș recomanda alt sistem de operare pentru că doar acesta oferă driverele compatibile.

Din poza de jos se vede foarte bine că are un finisaj deosebit iar seria Omen e foarte bine evidențiată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesoarele Core i7 mai noi au 6 nuclee în loc de 4, motiv pentru care oferă rezultate mai bune în jocuri. Scorul de performanță oferit de acest laptop e foarte bun și hardware-ul e potrivit pentru cele mai multe jocuri disponibile. UN astfel de laptop are un sistem de răcire cu 2 coolere pe când cele clasice au numai unul singur. Sunt și resigilate în caz că doriți să economisiți niște bani, acelea prezintă doar urme de folosire.

Păreri pro și contra

Sunt puține laptopuri gaming care au ieșire video de tip DisplayPort, iar cea de la acesta e una de tip mini adică e necesar una adaptor pentru anumite monitoare. Un ecran mai mare oferă o experiență de vizionare mai plăcută în special dacă are o rată de refresh mare – 120 Hz. E vorba de un panel IPS foarte bun . Astfel, imaginile oferă o claritate superioară și puteți face setările în jocuri pentru a obține peste 60 de fps-uri. Un port USB care chiar merită puțină atenție e Thunderbolt v3 care e destul de rar și oferă funcționalitate superioară. E vorba de o tehnologie scumpă care nu va ajunge prea curând pe laptopuri accesibile.

Sistemul audio e foarte bun pentru că e vorba de Bang & Olufsen și pentru jocuri competitive recomand căști profesionale. HP 17-an107nq oferă o autonomie modestă care poate să difere de la un utilizator la altul (depinde de setările făcute și stilul de lucru).

Te-ar mai putea interesa