HP 15s-fq1005nq, laptop cu procesor i5 şi Windows 10

HP 15s-fq1005nq e un laptop din categoriile multimedia şi business pentru persoanele interesate de ceva performant, fiabil şi utilizabil din prima secundă. Are şi o portabilitate bună deoarece vine cu o greutate de 1,6kg şi bateria poate să ţină până la 11 ore.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat modern cu o multitudine de porturi şi cu un aspect plăcut. Din poza de alături puteţi vedea mai bine cum se prezintă acest model.


Păreri pro şi contra

Laptopul HP 15s-fq1005nq e unul cu procesor Intel i5-1035G1 care 4 nuclee, arhitectură Ice Lake şi cip grafic Intel UHD.
Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluţie HD şi panel calitativ tip SVA. Pentru a da impresia că ecranul e mai mare, acest laptop are margini subţiri. Unghiurile de vizualizare ale unui astfel de panou sunt bune, foarte similare IPS.
Memoria RAM preinstalată e de 8GB, iar stocarea se realizează pe SSD de 256GB tip M2. În opinia mea stocarea cât şi memoria RAM sunt suficiente.
Porturile din dotare sunt 3 USB-uri, HDMI, card reader, wireless ac şi bluetooth. Prin intermediul porturilor USB se pate instala un alt sistem de operare.
Notebook-ul vine cu Windows 10 şi în opinia mea e mai mult decât suficient. Acest sistem e compatibil alături de laptop şi va valorifica resursele la capacitate maximă.
Şi sunetul e unul calitativ deoarece are difuzoare frontale, iar despre camera web trebuie spus că e una HD care filmează bine şi atunci când lumina e slabă.

Un astfel de laptop va fi perfect pentru acasă cât şi la lucru deoarece dă dovadă de o portabilitate bună şi fiabilitate excelentă. Legat de portabilitate trebuie ştiut că e echipat cu Fast Charge aşa încât în 45 minute să se încarce până la 50 procente din baterie.
Componentele sunt unele actuale deoarece are procesor Intel din generaţia a zecea, SSD M2 şi altele.
În trecut laptopurile de la HP erau alegerea nr 1 pentru segmentul business, iar mai nou sunt o alegere perfectă şi pentru acasă.

Lasă un comentariu