HP 15s-fq1005nq, laptop cu procesor i5 şi Windows 10

HP 15s-fq1005nq e un laptop din categoriile multimedia şi business pentru persoanele interesate de ceva performant, fiabil şi utilizabil din prima secundă. Are şi o portabilitate bună deoarece vine cu o greutate de 1,6kg şi bateria poate să ţină până la 11 ore.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern cu o multitudine de porturi şi cu un aspect plăcut. Din poza de alături puteţi vedea mai bine cum se prezintă acest model.


Păreri pro şi contra

Laptopul HP 15s-fq1005nq e unul cu procesor Intel i5-1035G1 care 4 nuclee, arhitectură Ice Lake şi cip grafic Intel UHD.
Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluţie HD şi panel calitativ tip SVA. Pentru a da impresia că ecranul e mai mare, acest laptop are margini subţiri. Unghiurile de vizualizare ale unui astfel de panou sunt bune, foarte similare IPS.
Memoria RAM preinstalată e de 8GB, iar stocarea se realizează pe SSD de 256GB tip M2. În opinia mea stocarea cât şi memoria RAM sunt suficiente.
Porturile din dotare sunt 3 USB-uri, HDMI, card reader, wireless ac şi bluetooth. Prin intermediul porturilor USB se pate instala un alt sistem de operare.
Notebook-ul vine cu Windows 10 şi în opinia mea e mai mult decât suficient. Acest sistem e compatibil alături de laptop şi va valorifica resursele la capacitate maximă.
Şi sunetul e unul calitativ deoarece are difuzoare frontale, iar despre camera web trebuie spus că e una HD care filmează bine şi atunci când lumina e slabă.

Un astfel de laptop va fi perfect pentru acasă cât şi la lucru deoarece dă dovadă de o portabilitate bună şi fiabilitate excelentă. Legat de portabilitate trebuie ştiut că e echipat cu Fast Charge aşa încât în 45 minute să se încarce până la 50 procente din baterie.
Componentele sunt unele actuale deoarece are procesor Intel din generaţia a zecea, SSD M2 şi altele.
În trecut laptopurile de la HP erau alegerea nr 1 pentru segmentul business, iar mai nou sunt o alegere perfectă şi pentru acasă.

Te-ar mai putea interesa