HP 15-ra060nq, laptop office cu portabilitate decentă

Dacă vă interesează un laptop complet pentru sarcini office atunci acest model HP 15-ra060nq e unul pe care eu îl recomand. E dotat cu procesor Celeron N3060 care are două nuclee și cip grafic integrat (Intel HD).
Prin complet fac referire la faptul că vine cu unitate optică, lucru care va permite instalarea de soft divers precum și a sistemului de operare.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un dispozitiv care se comportă formidabil indiferent de situație.
Din imaginea de alături puteți observa că acest model e unul de top din punct de vedere estetic deoarece e complet negru și nu se deosebește cu nimic (estetic) față de modele care au i5 sau i7.


Avantaje

Modelul HP 15-ra060nq de față e unul dotat cu un procesor dual core care e foarte capabil comparativ cu generațiile anterioare de Celeroane.
Memoria e una mai mult decât suficientă, noi vorbind despre 4GB memorie RAM și stocare de 500 giga pe un hard.
Ecranul e unul HD cu strat anti-glare și diagonală de 15,6 inci.
Foarte util (pentru unii) e faptul că vine cu unitate optică de tip DVD. În opinia mea, programele pot fi instalate de pe net ori de pe stick-uri USB… acest model având 3 porturi USB.

Dezavantaje

Modelul acesta nu e dotat cu procesor quad core (i5 sau i7) care ar fi făcut ca acest model să fie bun și la sarcini multimedia.
Ecranul e măricel, dar rezoluția e una HD, adică 1366×768 pixeli. Ar fi fost bine dacă ar fi avut rezoluție 1920×1080 pixeli și panel IPS… sau ceva de genul.

Concluzii

Modelul acesta e perfect pentru cei care editează documente Office (Word sau ceva de genul) sau care vor un laptop pentru stat pe Internet.
De asemenea fiind un model de la HP putem spune că are o fiabilitate foarte bună. Laptopurile HP sunt, în general, orientate înspre segmentul business și de aceea au o calitate deosebită.

Te-ar mai putea interesa