HP 15-da1014nq, laptop roșu cu i3

Modelul HP 15-da1014nq nu e atât de cunoscut pentru că e vorba de o soluție office, majoritatea utilizatorilor preferând pe cele multimedia. Să nu se înțeleagă greșit, cel de jos poate rula fără probleme conținut 1080p doar că pe partea de jocuri nu e recomandat. Îmi plac laptopurile colorate, adică care nu sunt în totalitate pe negru, iar la cesta chiar e plăcută combinația de culori. Chiar dacă e ieftin, va impresiona la câteva capitole și nu cred că veți mai simți lipsa PC-ului vechi.

Din imaginea de jos se vede că e disponibil pe o culoare interesantă și acest laptop poate cadoul ideal pentru persoana iubită. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ecranul e potrivit pentru că nu veți sta foarte departe de el, iar pentru a viziona filme pe televizor se poate folosi doar un cablu HDMI sau copiați conținutul pe un stick/hard extern. Hardware-ul laptopului are o memorie nu foarte generoasă, însă poate că nici nu e nevoie de 8GB. Datorită prețului foarte atractiv, componentele sunt conforme și nu ne putem plânge, dar se pot face îmbunătățiri pe viitor că doar e un laptop modern.

Păreri pro și contra

Ecranul are o rezoluție 1080p și un panel avansat denumit SVA, diferențele dintre acesta și un IPS sunt foarte mici (insesizabile). Avem un procesor din generația a 8-a oferit de Intel și îl recomand pentru taskuri zilnice, chiar nu e nevoie de ceva mai scump. Nu sunt necesare procesoare cu mai multe nuclee, dacă nu veți juca jocuri și oricum nucleele nu funcționează simultan pentru a nu reduce din autonomia bateriei. Veți vedea că are conectivitate la fel de bună ca și un laptop de top, iar tehnologia WiFi e una de tip Dual Band.

HP 15-da1014nq e unul dintre acele laptopuri care costă puțin și performanțele sunt foarte bune cu un SSD, chiar dacă nu aveți o capacitate de stocare. E vorba de unul de tip M.2 și din câte știu toate laptopuri din această serie suportă și un mediu de stocare de tip SATA.

Te-ar mai putea interesa