HP 15-da1005nq, laptop cu procesor Whiskey Lake

Laptopurile din generațiile mai noi au porturi mai bune, componente mai de actualitate și chiar SSD. HP 15-da1005nq ar fi unul dintre acestea doar că are un preț mai mare deoarece e vorba de Core i7 cu 4 nuclee care e apreciat de foarte mulți utilizatori. Dacă bugetul e mic, atunci ar trebui să alegeți un laptop cu procesor Core i5 poate că nu aveți nevoie de cele mai scumpe componente. Placa video integrată e folosită ori de câte ori nu redați conținut video, iar comutarea se face automat pentru a se economisi energie și pentru performanțe mai ridicate când rulați jocuri sau filme.

E puțin mai scump decât altele pentru că vi se oferă software licențiat, dar și un procesor foarte bun care poate fi de folos pentru multe taskuri (office). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ecranul său face parte dintr-o generație nouă motiv pentru care oferă specificații tehnice mai bune. Observ că avem memorie RAM la frecvență mai mare, dar tot laptopurile de gaming stau mai bine la capitolul performanțe, în general. În acest buget se poate alege un laptop Omen de la acest brand doar că trebuie să renunțați la ideea de laptop cu Windows 10 instalat.

Păreri pro și contra

Autonomia acestui laptop variază în funcție de cum îl veți folosi și nu are mare importanță dacă îl veți folosi la birou conectat la priză. Are două tipuri de medii de stocare – HDD și SSD, ambele sunt foarte utile și pe SSD recomand să puneți aplicațiile și jocurile. Hardul e foarte important atunci când vreți să stocați o mulțime de fișiere media pentru că serviciile de stocare în cloud au o limitare de spațiu. Pe acesta avem instalată o versiune de Windows destul de acceptabilă și chiar nu putem să ne plângem.

HP 15-da1005nq are un design deosebit și o carcasă destul de rigidă chiar dacă construcția a scăzut la 1.8 kg. Chiar și așa, nu s-a renunțat la unitatea DVD care e inutilă în opinia mea pentru că multe programe pot fi descărcate online sau instalate de pe un stick.

Te-ar mai putea interesa