HP 15-da0175nq, laptop silențios și ieftin

Unul dintre cele mai accesibile e modelul HP 15-da0175nq care are un procesor avansat din seria Gemini Lake. Nu aveți nevoie de mai mai mult, dacă alegeți să puneți un SSD în locul hardului, astfel totul va porni mai rapid. Pe acesta se poate instala doar Windows 10 și nici nu recomand o versiune mai veche pentru că nu oferă driverele necesare. Unitatea optică nu mai e prezentă la acesta și nu e un minus pentru că nu se mai folosesc discuri, ci mai degrabă memorii USB.

Sunt mai multe variante cu componente identice, doar că la acesta avem un design argintiu cu negru. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul Celeron de pe acesta e un Dual Core interesant cu o placă video integrată cu suport HD pentru conținut de calitate. Ecranul său are specificații bune, iar dacă vreți să vă uitați la filme pe final de zi, alegeți să conectați televizorul la el pentru a vedea mai bine fiecare detaliu pentru că diagonala e semnificat mai mare. Dacă nu stați prea departe de el, atunci cei 15 inci sunt de ajuns și nici nu sunt necesare nici măcar boxe.

Păreri pro și contra

Are tehnologie WiFi ac, port HDMI, două USBuri 3.1, difuzoare stereo, cameră web HD și multe altele. Laptopul se descurcă decent în cele mai multe situații și puteți avea pretenții foarte mari pentru că e vorba de un gadget accesibil. Designul chiar e reușit și nu am ce să-i reproșez, ideea e că arată mai bine decât în pozele de prezentare. Oferă o autonomie mare pentru că hardware-ul său e destul de eficient, dar depinde și cât de mult vom folosi placa video. Hardurile nu mai sunt la fel de populare pentru că nu prea au mai avansat, de aceea mulți utilizatori aleg laptopuri cu SSD sau îl pun ulterior.

Ecranul VA de pe acest HP 15-da0175nq are o rezoluție nu foarte mare și în acest buget nu veți găsi altul mai bun. Totuși, tendința e să mărească tot mai mult calitatea imaginii, iar laptopurile mai scumpe au chiar și rezoluție 1080p.

Te-ar mai putea interesa