HP 15-da0167nq, laptop cu i5-7200U şi GeForce MX110

HP 15-da0167nq e un laptop pentru persoanele interesate de ceva cu aspect minimal, puternic şi cu multe dotări. E potrivit pentru segmentul business cât şi home deoarece vine cu ecran Full HD, procesor i5, unitate optică şi panel de calitate.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat cu multe dotări şi care aspectiv e foarte minimal, dar şi elegant.
Din poza de alături puteţi vedea că e complet negru, tastatura fiind una cu parte numerică în dreapta.


Păreri pro şi contra

Acest laptop e unul cu procesor i5 model i5-7200U din generaţia Kaby Lake şi cu cup grafic integrat Intel HD. Pe lângă acest cip are şi cip Nvidia MX 110 cu 2 GB memorie dedicată.
Foarte bine la acest model de laptop e faptul că are memorie RAM de 8GB şi spaţiu de stocare de 1TB. În opinia mea nu e nevoie de mai mult spaţiu sau RAMi.
Ecranul e unul superb cu diagonală de 15,6 inci şi rezoluţie FHD. Asta în condiţiile în care panelul e unul VA. pentur ca lumina să nu se reflecte de pe suprafaţa ecranului are strat anti glare.
Stă bine la capitolul porturi avţnd 3 USB-uri HDMI şi LAN. Pentru conectarea fără fir vă puteţi folosi de wireless b/g/n. Despre poturile USB trebuie spus că niciodată nu sunt suficiente. De exemplu unul poate fi utilizat pentru mouse (dacă nu aveţi mouse model bluetoot), altul pentru imprimantă şi altul pentru hard extern/usb stick etc.
Portabilitatea e una excelentă având în vedere faptul că are o greutate de 2kg şi o baterie care ţine undeva la 4 ore sau mai mult în funcţie de cum folosiţi aparatul.
Pentru instalarea sistemului de operare vă puteţi folosi de un stick USB sau unitatea optică DVD.

Notebook-ul de la HP se remarcă prin faptul că nu doar arată bine, ci şi prin tehnologiile noi. Multe firme optează pentru laptopuri de la HP deoarece oferă o fiaiblitate ridicată, adică rezistă mulţi ani. Fiind realizate din componente bune aceste laptopuri sunt şi foarte stabile.

Te-ar mai putea interesa