HP 15-da0129nq, laptop cu autonomie bună

Sunt o mulțime de laptopuri care pot fi alese pentru home office, iar HP 15-da0129nq e unul dintre ele și are un preț foarte bun. Acum avem un Core i5 Dual Core din seria Kaby Lake care e de ajuns pentru multe aplicații populare și puteți rula fără probleme conținut 1080p, fie că alegeți să-l rulați pe el, fie pe un televizor. Laptopurile acestei serii arată cam la fel, unele pot să vină fără unitate optică sau să aibă porturi USB mai bune dacă fac parte din generația recentă. Mă refer la cele de tip USB 3.1 care oferă câteva avantaje de conectivitate, producătorul putând renunța la alte porturi. Unul dintre acestea e cel RJ-45, deoarece sunt cabluri adaptoare și e mai comod să te conectezi fără fi la internet.

Acesta e echipat cu un ecran de ultimă generație care vine cu rezoluție mai bună și va fi apreciată de cei care nu au un PC sau alt laptop. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu e nevoie de un CPU cu multe nuclee dacă folosim aplicații office, deci nu avem ce să-i reproșăm la acest capitol. În general, doar laptopuri de gaming au nevoie de componente mult mai performante. Cele mai populare laptopuri sunt de 15 inci pentru că nu sunt foarte mari, iar ecranul e de ajuns pentru că nu veți sta foarte departe de el.

Păreri pro și contra

Performanțele procesorului sunt satisfăcătoare că doar avem un model office, motiv pentru care nu e necesară o placă video NVIDIA. Ecranul dispune de o rezoluție generoasă pentru ca voi să puteți alege și conținut 1080p. Îl recomandă prețul pentru că sunt puține modele cu Core i5 sub 2000 lei, dar și restul hardware-ului e excelent. Chiar dacă arată ca un laptop clasic, acesta are o construcție mult mai ușoară și din lateral se observă că e subțire. Poate că nu e chiar ca și un ultrabook, dar s-a lucrat și la acest capitol.

HP 15-da0129nq poate înlocui vechiul PC pentru că e mult mai eficient și pe acesta e recomandat să instalați cel mai recent sisteme de operare de la Microsoft – Windows 10. Avem tehnologii fără fir destul de avansate care pot fi utile pentru a vă conecta la diverse gadgeturi din casă.

Te-ar mai putea interesa