HP 15-da0047nq, laptop ușor de numai 1,7 kg

Noua generație de laptopuri office chiar e compactă și ușoară iar HP 15-da0047nq e unul dintre ele doar că acesta e și foarte performant. Dacă vă uitați foarte bine noul Core i5 are 4 nuclee în loc de 2, deci performanțele sunt aproape de 2 ori mai mari. Unii dintre voi poate se folosesc de unitate DVD, dar eu o consider destul de inutilă pentru că sistemul de operare poate fi cumpărat și pe stick. Mulți utilizatori preferă să stocheze date pe memorii sau HDD-uri, nu se mai folosesc discuri pentru că sunt fragile, cam mari și copierea datelor durează mult. Cu alte cuvinte, nu mai sunt practice și le putem considera de domeniul trecutului.

Din poza de jos se poate spune că e precum oricare alt laptop, dar nu e așa pentru că la interior sunt componentele de ultimă generație. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acel Core i5-8250U e tot mai popular pentru că înlocuiește varianta Kaby Lake și e apreciat de toți utilizatorii (chiar și cei multimedia). Acesta are o placă video bună dacă vă rezumați de taskuri simple și datorită ecranului, se pot rula filme 1080p.

Vă puteți gândi să mai puneți memorie RAM dar și așa cei 8GB sunt la o frecvență de 2400 MHz, adică se vede diferența față de cea de pe generații mai vechi.

Păreri pro și contra

Greutatea scăzută cred că e motivul principal pentru care l-ați alege – 1,77 kg, iar al doilea cred că e procesorul Quad Core. Laptopul arată foarte bine și logo-ul de pe capac chiar iasă bine în evidență. Stă foarte bine la partea de conectivitate și se pot folosi tot felul de periferice, iar conectivitatea la internet se poate face și fără fir pentru că viteza e maximă.

HP 15-da0047nq merită ales pentru că oferă exact ce căutați și nu veți mai avea nevoie de alt laptop prea curând. Placa video dedicată o recomand doar celor care se joacă jocuri, folosesc programe de proiectare ori editează filmări. Oricum, aceasta costă destul de mult dacă vă interesează din seria GTX și dacă chiar vă doriți un așa hardware, puteți alege variantele de gaming.

Te-ar mai putea interesa