HP 15-bs101nq, laptop cu procesor i7-8550U și SSD mare

Laptopul HP 15-bs101nq e un gadget destul de avansat ținând cont de hardware – i7-8550U și SSD de 256GB. Acestea sunt cele mai importante componente ale unui laptop office, însă dacă-l vreți pentru gaming, atunci trebuie să optație pentru un laptop cu placă video gen MX150 sau chiar mai bună. Laptopurile sunt concepute pentru a ține locul unui desktop dar și pentru a avea un plus de portabilitate prin casă sau chiar la locul de muncă. Aceste gadgeturi sunt o investiție bună pentru companii și pot fi date acasă angajaților dacă sunt „on call”.

Din poza de jos se v[d foarte bine, balamaua, tastatura, porturile de pe lateral dar și întreaga construcție. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul nu e o investiție mare dar depinde și de ce configurație aveți nevoie, plus că nu ocupă foarte mult spațiu. Poate veți opta pentru un mouse deoarece productivitatea nu e foarte mare cu un touchpad. Majoritatea utilizatorilor aleg un mouse wireless deoarece e un cablu în minus și laptopul dispune de bluetooth, deci un port USB nu va fi ocupat.

Slotul pentru memoria RAM e unul singur pe care se află memoria RAM de 8GB, iar eu consider că e de ajuns. Doar un laptop multimedia sau de gaming ar necesita mai mult. Chiar dacă noul procesor are o placă video nouă (UHD Graphics 620), ea nu e cu mult peste cea anterioară.

Păreri pro și contra

Face parte dintr-o serie destul de populară dar care nu oferă prea multe configurați office atât de avansate. Viteza de procesare e foarte bună în acest caz deoarece dispune de cel mai noi și performant procesor, iar cu un SSD totul se mișcă excelent. Are o placă de rețea bună, WiFi ac, bluetooth, porturi USB 3.1, un ecran FullHD și multe alte dotări interesante.

HP 15-bs101nq poate fi folosit de oricine pentru că are un preț foarte bun, însă nu-l recomand celor pasionați de jocuri deoarece nu are o placă video dedicată. Am pus și o prezentarea e unui alt laptop, dar care arată la fel:

Te-ar mai putea interesa