HP 15-bs023nq, laptop cu i3-6006U și Windows 10

HP 15-bs023nq e un laptop de generație nouă dotat cu procesor i3, memorie RAM 4GB și are Windows 10 preinstalat.
E un laptop robust cu multe porturi și cu stabilitate caracteristică HP. Evident că acest laptop e unul și cu fiabilitate caracteristică acestui brand și vă va ține foarte mulți ani.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe banii aceștia primim un notebook PC care nu e perfect pentru acasă cât și pentru sarcini business. Din imaginea de alături puteți vedea mai bine cum arată acest model, adică faptul că e complet negru și cu un design sobru.


Pro

Vine cu o portabilitate bună, mai exact are o baterie care ține până la 11 ore (conform producătorului) și o greutate de maxim 2,1 kilograme. Această greutate a fost obținută prin faptul că aparatul e construit cu componente noi și are în el doar ce e necesar.
Pe partea software are Windows 10, iar din această cauză e perfect pe post de laptop business.
La capitolul memorie are 4GB memorie RAM și un hard de 1TB la 5400 rotații. Ar fi fost bine dacă ar fi avut SSD integrat în locul hardului, dar se poate pune… pentru cei interesați de mai multă performanță.
Poate fi conectat la net prin rețea LAN 10/100/1000, iar wireless-ul e standard n.
Imaginile și filmele se vor vedea foarte bine pe ecran deoarece are rezoluție de 1920×1080 pixeli și strat anti-glare. Despre panel trebuie să știți că e unul SVA, adică un panel ceva mai bun decât TN și e întâlnit în special la acest brand.

Contra

Există și câteva neajunsuri cum ar fi că nu are cip grafic cu memorie dedicată, lipsa SSD și că nu are procesor i5 sau i7.

Concluzii

Laptopul HP 15-bs023nq e unul apărut pe piață la mijlocul lui 2018 și vine cu un procesor i3 cu voltaj scăzut dintr-o generație anterioară. Au ales un astfel de procesor din considerente de stabilitate și portabilitate întrucât aceste lucruri sunt cele mai importante pentru un laptop business sau pentru acasă.

Lasă un comentariu