HP 15-bs012nq, model cu i7

HP 15-bs012nq e un laptop de 15 inci al anului 2018 care se adresează persoanelor interesate de ceva solid la sarcini multimedia. Datorită plăcii video Radeon 530 poate vi utilizat și la jocuri, chiar dacă nu e un laptop de jocuri.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop care e dotat cu procesor i7 și placă video de generație nouă. E un model complet negru și se vede că are un design ceva mai bun decât cel al HP 250 G6.


Avantaje

Modelul 15-bs012nq de la HP e unul cu procesor i7-7500U care are două nuclee și o frecvență de până la 3,5 GHz.
Pentru a putea rula jocuri de generație nouă acest model vine cu placă video care are memorie dedicată. E vorba despre un Radeon 530 cu memorie de 2GB.
Pentru cei interesați de unitate DVD trebuie știut că acest model vine cu așa ceva. Aceasta vă va ajuta pentru instalarea sistemului de operare și a unor programe care vin pe CD.
Dispune de LAN rapid de tip 10/100/1000, iar wireless-ul e unul b/g/n. În acest fel o să puteți descărca la viteze Gigabit pe net în cazul în care folosiți conexiunea Ethernet LAN.
Portabilitatea e una mai mult decât ok deoarece vine cu o greutate redusă de 2,1 kilograme și o baterie care ține undeva la 11 ore… conform producătorului. Părerea mea e că nu se poate obține mai mult de 3-4 ore… depinzând de ce faceți pe laptop.

Dezavantaje

Din păcate nu vine cu sistem de operare, dar se poate instala Windows 10 de pe un stick USB (de preferat 3.0).
Procesorul nu e unul quad core, dar în schimb e unul cu voltaj scăzut.
Nu are SSD. Acest fel de componentă ar fi putut accelera considerabil sarcinile, dar nu vă oprește nimeni să instalați unul.

Concluzii

Laptopul HP 15-bs012nq e unul adresat celora interesați de un model puternic bun la orice sarcină care poate fi utilizat chiar și la jocuri.
Din clipul de alături se poate vedea cum arată și că e un model complet negru.

Te-ar mai putea interesa