HP 15-bs005nq, laptop FullHD cu procesor Core i3 și SSD

Laptopul HP 15-bs005nq face parte din cea mai recentă generație de laptopuri și se poate observa după construcție că îmbunătățit. Ca și multe alte laptopuri și acesta oferă un ecran FullHD și mediu de stocare SSD pe lângă HDD. E vorba de un laptop destul de accesibil pentru ce oferă și nu puteți avea pretenții la un design premium. Până la urmă, îl luați pentru ce componente oferă și nu pentru cum arată. Am pus poza de jos pentru a-l vedea din lateral, dar și la final e prezentat un model similar.

Până la urmă e vorba de un model office cu capabilități multimedia, deci pot fi rulate și câteva jocuri la detalii mici sau medii (depinde de jocul preferat). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele hardware ale acestui laptop sunt următoarele: procesor Core i3 Skylake, memorie DDR4 de 4GB, SSD cu capacitate de 128 GB, hard disc de 1TB și placă video Radeon 520 de 2GB. Deci acest laptop are o placă video pe lângă cea integrată din procesor dacă vreți să vizionați conținut 1080p sau chiar jocuri. Chiar și anumite programe pot cere anumite componente hardware.

E de apreciat faptul că are un ecran cu o rezoluție 1080p, astfel detaliile sunt ceva mai vizibile. Poate că nu e cel mai bun laptop pentru jocuri dar nici nu puteți avea astfel de pretenții într-un buget atât de mic. Bineînțeles, veți încerca jocuri la rezoluție 720p pentru mai multe fps-uri.

Păreri pro și contra

Are toate porturile necesare, iar porturile de tip USB sunt de tip 3.1 și 2.0 pentru conectarea de periferice. Greutatea laptopului e destul de redusă, dar cred că e loc de mai bine deoarece laptopul putea să vină doar cu SSD și fără unitate DVD. Ideea e că anumite dotări sunt de domeniul trecutului și chiar nu-și mai au locul pe viitoarele laptopuri.

Laptopul HP 15-bs005nq are nevoie de Windows 10 pentru a-și evidenția performanțele și doar pentru această versiune sunt oferite drivere. Dacă poza de sus nu e de ajuns pentru a vă face o idee despre noua serie, vă invit să vizionați prezentarea de jos.

Te-ar mai putea interesa