HP 14-bs000nq, laptop de 14 inci cu Windows 10

Laptopul HP 14-bs000nq e un model de 14 inci și acest aspect e evident din numele său, doar că acesta face parte dintr-o generație nouă. Motiv pentru care acest laptop are Windows 10 preinstalat, astfel nu veți pierde timp ș bani cu instalarea sistemului + drivere. laptopurile mia mici sunt concepute pentru cei care vor un gadget ceva mai portabil doar că în acest caz laptopul are 1.9 kg, adică nu e cu mult mai ușor decât un model clasic. În plus, e unul dintre puținele laptopuri de 14 inci cu unitate optică DVD. Majoritatea nu au această unitate și nici tastatura numerică.

Are un preț atractiv și poate că v-ar interesa un laptop puțin mai compact. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Procesorul acestui model e un Intel Celeron N3060 cu placă video proprie (ajută la redarea de conținut 720p). Nu știu cât de mult v-ar interesa performanțele sale, dar mie mi se pare destul de eficient că doar e cu tehnologie 14 nm.

Se mișcă excelent cu memoria de 4GB și chiar nu e nevoie de mai mult. Spațiu de stocare e oferit de un HDD de 500GB și în segmentul office nu e nevoie de mai mult. Cu o memorie eMMC, laptopul ar fi pornit mai rapid dar poate că nu vă deranjează câteva secunde în plus sau în minus la pornire. Un mouse wireless ar fi un ajutor de luat în calcul pentru că mai toate laptopurile noi au tehnologie bluetooth.

Păreri pro și contra

Având în vedere că face parte din cea mai recentă, iar porturile USB 3.1 pot fi de folos (pentru conectarea altor gadgeturi la acesta). Are un design plăcut și se vede foarte bine din clipul de la final. Cu o astfel de configurație, veți putea face aproape orice, dar nu se adresează celor de pasionați de jocuri (în special dacă vreți să încercați jocuri 3D).

HP 14-bs000nq e doar o recomandare, puteți lua în calcul și variante mai mari care costă cam la fel de mult. Dacă nu v-ați convins că acesta e laptopul potrivit pentru sarcinile zilnice, atunci ar trebui să alegeți un model mai performant.

Lasă un comentariu