Hotpoint Luce PK640RGH

Plita incorporabilă Hotpoint Luce PK640RGH e una dintre cele mai accesibile modele de la acest producător și care oferă un randament ridicat, un design plăcut și arzător Wok. Acel tip de arzător e util pentru cei care vor să frigă ceva foarte rapid deoarece are o putere destul de mare. Bineînțeles aveți nevoie de o tigaie joasă și lată. Se observă că are un finisaj pe inox care îi dă un plus de eleganță. Arzătoarele nu sunt dispuse ca și la restul plitelor ci în formă de cruce, pentru a putea pune vase mai mari pe arzătoarele din margini. Alternative la aceasta ar fi plitele cu sticlă neagră, deoarece au un design simplu (grătare mici), suprafețe lucioase și se curăță mult mai ușor. Acest model PK640RGH are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are cele patru arzătoarele care sunt alimentate cu gaz. Mai precis, e vorba de un arzător mic de 1kW, un arzător normal, un arzător mare și unul Wok de 3.6 kW. Grătarul de pe această plită e realizat din fontă, material care oferă o durabilitatea mai îndelungată decât cea oferită de grătarele din oțel. Aprinderea electrică e integrată și nu necesită un buton dedicat pentru aprinderea unui arzător, ci se face prin apăsare și rotire. E un aparat cu puține caracteristici deoarece nu dispune de un control electronic cu butoane touch.

E mai lată decât alte lite datorită poziționării arzătoarelor, iar pentru că are și butoane așezate frontal, pot spune că necesită ceva mai mult spațiu pe blat decât altele. Înainte de a o instala, ar fi bine să citiți manualul deoarece dimensiunile ei nu sunt aceleași cu cele ale nișei (zonei care trebuie tăiate din blat). Mai precis, nișa ei e de: 55.5 cm și 47.5 cm.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: puteți pune vase mari pe ea fără probleme, butoane poziționate frontal, grătar rezistent, arzător puternic – Wok, aspect plăcut și altele.

Minusuri: putea fi mai accesibilă (având în vedere concurența).

Concluzie

Acest Hotpoint Luce PK640RGH e o plită destul de bună însă nu excelează la toate capitolele, iar dacă arzătorul Wok vi se pare inutil, atunci ar trebui să vă îndreptați atenția către plitele ieftine. După cum am precizat sus, vă recomand plitele cu sticlă vitroceramică deoarece arată mai bine și se curăță ușor, chiar dacă sunt mai scumpe, merită să faceți o astfel de investiție.

Te-ar mai putea interesa