Hotpoint LLD8M121X, mașina spălat vase semi incorporabilă

Hotpoint LLD8M121X e un model de mașină de spălat vase care e semi incorporabilă, acest lucru făcând ca aparatul să se integreze perfect în bucătăria dvs. E un model perfect pentru cineva cu o familie numeroasă ori pentru cineva care vrea să o folosească în scopuri comerciale, adică în bucătărie unui restaurant… ori ceva de genul acesta.

Această mașină e disonibilă la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani beneficiem de un aparat premium datorită garanției de 5 ani și a multor funcții utile printre care se numără Flexi Load, Flexi Power și Zone Wash.

Mașina
Mașina

La capitolul caracteristici acest aparat e unul care poat fi utilizat pentru a spăla până la 14 seturi cu ajutorul a 8 programe. Cum am scris și mai sus aceasta e incorporabilă, mai exact semi incorproabilă așa încât să se integreze perfect în bucătăria unde doriți să o amplasați. Nu vine doar cu multe programe, ci și funcții utile care am să le descriu mai jos.
Zone Wash e o caracteristică care îndreaptă puterea aparatului înspre coșul care are cele mai murdare vase, însă dvs trebuie să setați care e acel coș.
Flexi Power e o altă caracteristică utilă, dar care are legătură cu motorul. Mai exact acesta e unul cu invertor care are o presiune variabilă care permite dozarea forței de spălare.
Probabil că cea mai importantă funcție este cea Flexi Load care presupune că aparatul poate fi adaptat așa încât să suporte o încărcătură mai mare.

Lucrurile care eu le apreciez la acest model că are caracteristici de top cum ar fi clasa A++ pe partea de eficiență energetică, numărul mare de programe, disponibilitatea programului eco și că nu e deloc zgomotos.
Prețul nu e tocmai accesibil, iar acesta cred că e singurul minus.

Concluzia mea referitoare la acest aparat e că ar fi o soluție perfectă pentru cineva în căutarea unui model care să poată fi incorporat. Dacă aveți întrebări legate de brandul Hotpoint Ariston atunci trebuie spus că acest bran e unul din Anglia însă e deținut de Indesit care e un brand din Italia. Deci, cumpărând o mașină precum aceasta o să beneficiați de un aparat de calitate europeană.

Te-ar mai putea interesa