Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hotpoint HSIO3O23WFE, maşină spălat vase incorporabilă pentru 10 seturi

O maşină de spălat vase precum Hotpoint HSIO3O23WFE e pentru persoane care vor un aparat capabil în a spăla cantităţi mari (până în 10 seturi) şi care să nu fie vizibil (este un model incorporabil).

Acest model are un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine vizual şi care are un consum redus de electricitate (acest lucru datorându-se faptului că are Motor Inverter care reduce consumul de electricitate cu până la 50 procente faţă de modele fără inverter).


Păreri pro şi contra

Hotpoint HSIO3O23WFE e un aparat care te va ajuta să faci economii de curent şi are clasa A++ de eficienţă energetică cu un consum anual de 212 kWh.
Nivelul de zgomot e unul similar unui frigorific, adică de 43 decibeli. În felul acesta nu deranjează acustic când spală.
Nici consumul de apă nu putem spune că e mare întrucât per ciclu de spălare consumă 9l.
Încărcând aparatul ala jumătate se reduce consumul de apă… acesta fiind un avantaj major.
Există şi un al treilea sertar pentru tacâmuri, iar în felul acesta puteţi spăla mai multe.
Panoul de comandă fiind ascuns aveţi la dispoziţie caracteristica Light on the floor care proiectează lumină pe pardoseală. Când ciclul e terminat lumina pâlpâie.
Dimensiunile aparatului nu sunt unele prea mari întrucât vorbim despre 82x45x55 ÎxlxA. Am putea spune că e un aparat slim. Pentru dimensiunile de incorporare recomand să citiţi manualul de utilizare.
Nu veţi avea prea multe bătăi de cap cu întreţinerea prin faptul că are funcţie de auto-curăţare.

Un astfel de aparat nu trebuie să lipsească din nicio casă modernă deoarece ajută la economisire de timp şi resurse. Rezultatul spălării va fi unul foarte bun, iar vasele vor arăta ca noi.
Despre brandul Hotpoint trebuie sus că e unul care a luat fiinţă acum 108 ani şi care e localizat în Anglia. Fiind un produs de la un brand european e unul cu fiabilitate ridicată… garanţia standard fiind de 2 ani extensibilă la mai mult.