Hotpoint HR632B, plită vitroceramică cu 4 zone de gătit

Hotpoint HR632B este o plită incorporabilă de tip vitroceramică cu 4 zone de gătit și cu alimentare electrică. E un aparat deosebit de sigur întrucât vine cu child lock adică siguranță împotriva utilizării de către copii.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci unul de la un brand cu reputație.


Pentru

Alimentarea aparatului e una electrică și dispune de 4 arzătoare controlate de la un panou de comandă poziționat frontal. Acest panou are taste touch precum și indicator de căldură reziduală.
Acest aparat incorporabil e unul care poate fi poziționat ușor oriunde deoarece dimensiunile nu sunt unele prea mari, mai exact are 4.6x58x51 (ÎxLxA cm). Greutatea nu e nici ea prea mare întrucât vorbim despre 8 kilograme, iar din această cauză va putea fi ridicată de o singură persoană.
Fiind un aparat modern tip incorporabil e ușor de montat unde doriți și se va integra perfect într-o bucătărie tradițională ori modernă. Nuanța neagră e una care se potrivește foarte bine cu orice culoare ar avea mobilierul. 😉
Arzătoarele sunt unele perfecte cu zonă de 145mm, 180mm, 145mm și 210mm. Evident că cel mai puternic e cel de 180 care are booster și poate avea 2100W.

Contra

Nu e prin inducție, iar acest lucru presupune o oarecare risipă de energie. (Modelele prin inducție sunt mai eficiente energetic.)
Butoanele sunt unele touch, iar din această cauză sunt mai greu vizibile. Dar, operarea lor e una cu un efort minim din moment ce sunt touch și poziționate frontal.

Concluzii

Plita Hotpoint-Ariston HR 632 B e una adresată persoanelor care vor un aparat care să aibă o fiabilitate ridicată și care să fie ușor de utilizat.
Precum la orice altă plită, funcțiile acestei Hotpoint HR632B sunt unele reduse pentru că o plită e un aparat simplu.
Fiabilitatea aparatului e dată de garanția sa precum și de materialele calitative utilizate la construcția sa.
Despre brandul Hotpoint probabil că știți că e deținut de Whirlpool și Haier. Primul fiind numărul 1 la nivel mondial.

Lasă un comentariu