Hotpoint HR632B, plită vitroceramică cu 4 zone de gătit

Hotpoint HR632B este o plită incorporabilă de tip vitroceramică cu 4 zone de gătit și cu alimentare electrică. E un aparat deosebit de sigur întrucât vine cu child lock adică siguranță împotriva utilizării de către copii.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci unul de la un brand cu reputație.


Pentru

Alimentarea aparatului e una electrică și dispune de 4 arzătoare controlate de la un panou de comandă poziționat frontal. Acest panou are taste touch precum și indicator de căldură reziduală.
Acest aparat incorporabil e unul care poate fi poziționat ușor oriunde deoarece dimensiunile nu sunt unele prea mari, mai exact are 4.6x58x51 (ÎxLxA cm). Greutatea nu e nici ea prea mare întrucât vorbim despre 8 kilograme, iar din această cauză va putea fi ridicată de o singură persoană.
Fiind un aparat modern tip incorporabil e ușor de montat unde doriți și se va integra perfect într-o bucătărie tradițională ori modernă. Nuanța neagră e una care se potrivește foarte bine cu orice culoare ar avea mobilierul. 😉
Arzătoarele sunt unele perfecte cu zonă de 145mm, 180mm, 145mm și 210mm. Evident că cel mai puternic e cel de 180 care are booster și poate avea 2100W.

Contra

Nu e prin inducție, iar acest lucru presupune o oarecare risipă de energie. (Modelele prin inducție sunt mai eficiente energetic.)
Butoanele sunt unele touch, iar din această cauză sunt mai greu vizibile. Dar, operarea lor e una cu un efort minim din moment ce sunt touch și poziționate frontal.

Concluzii

Plita Hotpoint-Ariston HR 632 B e una adresată persoanelor care vor un aparat care să aibă o fiabilitate ridicată și care să fie ușor de utilizat.
Precum la orice altă plită, funcțiile acestei Hotpoint HR632B sunt unele reduse pentru că o plită e un aparat simplu.
Fiabilitatea aparatului e dată de garanția sa precum și de materialele calitative utilizate la construcția sa.
Despre brandul Hotpoint probabil că știți că e deținut de Whirlpool și Haier. Primul fiind numărul 1 la nivel mondial.

Lasă un comentariu