Hotpoint HIO3T223WGFE, mașină de spălat vase cu 10 programe

Chiar dacă mașinile de spălat vase complet incorporabile au un panou de control restrâns, unele vin cu o mulțime de programe sau funcții. Hotpoint HIO3T223WGFE e una dintre acestea și are o capacitate mai mare pentru că nu are o lățime mică – 60 cm. Capacitatea mașinii depinde și de coșuri pentru că la unele modele, acestea pot fi organizate diferit. Interfața e simplificată și nu e nimic complicat, voi trebuie doar să citiți manualul său pentru a ști ce reprezintă fiecare pictogramă.

Se văd programele din poza de prezentare de mai jos și pe ușa sa trebuie montată o altă ușă cu mâner care să fie din același material ca și mobilierul de bucătărie. Astfel, aparatul nu va fi vizibil și doar voi veți ști că se află acolo. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pentru a o instala aveți nevoie de un corp special după cum am mai precizat de multe ori, iar pentru a o conecta mai ușor, ar fi perfect dacă e chiuveta lângă aceasta (există sifon special). Afișajul digital vă arată programul selectat dar și timpul setat până la pornire, în caz că vreți o pornire programabilă. E prezent și un indicator care vă avertizează când programul e terminat.

Păreri pro și contra

Are un sistem de spălare cu 5 jeturi de apă care poartă denumirea de 3D Zone Wash, astfel toate vasele vor fi curate și uscate la finalizarea programului. Față de alte mașini, aceasta are clasă energetică foarte bună – A++, iar aceasta se va reflecta în factura la energie. Există un coș special pentru tacâmuri și nu cred că mai sunt mașini care să nu-l aibă, însă la acesta e vorba de un coș/sertar întreg. Se poate spăla vase chiar dacă o umpleți doar pe jumătate, iar pentru articole cum sunt paharele avem un program dedicat.

Hotpoint HIO3T223WGFE impresionează la capitolul funcționalitate și se vede după acel panou de control. Alegerea programului potrivit e important dacă țineți să aveți vase cât mai curate, însă voi puteți introduce și articole sau alte articole (tăvi, accesorii de aparate).

Te-ar mai putea interesa