Hotpoint HFC3B19X, mașină de spălat vase standard pe inox

Mașinile de spăla vase standard pot fi puse chiar și în locul altor aparate deoarece nu necesită un mobilier special cum e în cazul celor incorporabile. Hotpoint HFC3B19X e o variantă elegantă pe o culoare care v-o doriți pentru că e similară cu cea a altor aparate din bucătărie. Are un design modern chiar dacă afișajul electronic nu e cel mai mare și e chiar ușor de folosit datorită informațiilor oferite pe acesta. Ceva mai multe detalii pot fi aflate din manualul său, dar nu e cu mult mai diferită de alte variante de la alți producători.

Din poza de jos se vede foarte bine această variantă și nu e una compactă ci una de 16 seturi, că doar are o capacitate de încărcare mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea de 13 seturi nu e cea mai mare de pe piață, dar mă gândesc că nu vă doriți coșuri prea înghesuite. Aparatele mai scumpe pot avea tehnologii mai diferite și coșuri flexibile. Controlul electronic oferă o interfață prietenoasă pe care veți găsi cele 5 programe standard.

În plus, vi se oferă dotări ca: protecție inundație și indicator terminare program. Astfel, nu mai trebuie să stați tot timpul lângă ea și poate fi supravegheată de la distanță, dacă doriți.

Pe ciclu de spălare, mașina aceasta consumă în jur de 11 litri de apă și 1,04 kWh, dar depinde de program pentru că acele valori sunt pentru programul standard.

Păreri pro și contra

Are dotările standard pentru acest segment și un model mai eficient chiar vă va ajuta să recuperați banii investiți. Modelul prezenta are un consum redus de resurse și se vede cel mai bine după clasele de eficiență disponibile pe acest model – clasa A la spălare și clasa A la uscare. Imediat după finalizare programului de spălare, veți putea pune la loc vasele, tacâmurile sau accesoriile puse în aceasta.

Hotpoint HFC3B19X necesită doar alimentare la apă și canalizare pentru a funcționa și e bine să fie cât mai aproape. Bineînțeles, cablul de alimentare nu e foarte lung cum am mai văzut și la alte aparate.

Te-ar mai putea interesa