Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hotpoint ENXTM 18211 F, frigider alb cu mânere integrate

Frigiderele sunt ceva mai diferite față de combinele frigorifice și la acestea avem un congelator necompartimentat, iar poziția sa e în partea de sus. Hotpoint ENXTM 18211 F arată foarte bine și designul nu e chiar simplu după cum se vede pentru că sunt mai multe linii. Sunt multe aparate pe alb pentru că e o culoare destul de apreciată și atrăgătoare. Poate că din poza de jos nu reiese că e vorba de un model de 419 litri, adică e foarte mare și poate ține locul unei combine dacă spațiul liber e generos.

Lățimea sa e de 70 cm, motiv pentru care e mult spațiu pe rafturi. Mânerele nu sunt vizibile pentru că sunt integrate și sunt orizontale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

E o variantă care se instalează ușor nu ca și la cele incorporabile, pentru că e un frigider standard. E prevăzut cu tehnologie No Frost pentru ca acel congelator să aibă sistem de dezghețare automat. Congelatorul e împărțit în două de un raft și voi puteți sorta puțin alimentele, nu ca și în lăzile frigorifice. E evident că are două uși pentru că are două compartimente dar sunt și frigidere fără congelatoare, dar nu se adresează vouă.

Păreri pro și contra

Eficiența energetică A+ e foarte bună în cazul acestui aparat și trebuie să țineți cont de capacitatea sa generoasă. E perfect dacă nu vreți un congelator cu sertare, ci vă place să aveți acces mai ușor la alimentele congelate. Un frigider mare e necesar dacă aveți o familie numeroase, dar o astfel de alegere se face și în funcție de mărimea bucătăriei. Nu se poate pune un frigider mic pe lângă un mobilier mare. Nu e foarte înalt, se ajunge ușor la fiecare raft sau la partea superioară a congelatorului. Au fost folosite doar materiale de calitate și se vede.

Hotpoint ENXTM 18211 F oferă un interior bine organizat cu rafturi generoase, suporturi mari, iluminare bună și prețul e corect. Poate fi luat în rate dacă vi se pare cam scump, că doar e o investiție bună pentru viitor.