Hotpoint AQD970D49, mașină spălat cu uscător

Hotpoint AQD970D49 e un electrocasnic de tip mașină de spălat rufe care are incorporat un uscător de rufe așa încât să nu mai trebuiască să puneți rufele la uscat pe sârmă… ori ceva de genul.
Mulți încă mai pun hainele la uscat pe sârmă, însă această metodă e așa de primitivă, iar cu un aparat precum acesta ai haine spălate și uscate într-un timp record. Deci, aparatul acesta nu doar ocupă puțin loc, ci ocupă și puțin loc.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat extraordinar de bun marca Hotpoint Artiston. Și asta nu e tot deoarece în momentul de față Hotpoint are o promoție prin care oferă o garanție de 5 ani, însă aceasta e o promoție limitată.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de specificații lucrurile care sunt cele mai importante sunt capacitatea mare de 9 kilograme a mașinii de spălat, clasa A de eficiență energetică (eficiență energetică combinată dintre mașină și uscător), cele 1400 rotații pe minut, nivelul de zgomot deloc mare și multiplele funcții.
Vine cu HD Washing care presupune că hainele sunt spălate și uscate așa încât să-și păstreze frumusețea inițială. Aceasta presupune de asemenea înlăturarea celor mai dificile 20 tipuri de pete.
Știți că sunt haine care sunt atât de sensibile încât pot fi spălate doar manual, iar acest aparat are un program special pentru așa ceva. Aparatul deține certificarea Woolmark Platinum Care emisă de un organism cunoscut.
Uscarea nu e una obișnuită, ci una cu senzori așa încât procesul de uscare se va opri atunci când senzorii detectează că hainele nu mai sunt umede.

Lucrurile care eu le apreciez la acest model ar fi aspectul plăcut, că sunt două aparate în unul, prețul deloc mare, capacitatea foarte mare a cuvei, disponibilitatea unui program rapid și garanția îndelungată.
Din păcate sunt și lucruri care nu le apreciez cum ar fi că programul rapid e de 45 minute (putea să fie de 15) și are clasa A de eficiență energetică… însă trebuie să subliniez faptul că e o clasă combinată între cea a mașinii și a uscătorului.

Concluzia e că aparatul merită banii și te va ajuta să face economie de bani, timp și spațiu. Utilizarea sa nu e deloc complicată, însă nu ar strica să arunci un ochi în manualul de utilizare.
Pentru a vă face o părere despre acest electrocasnic alături am pus un clip, însă în el e prezent un model fără caracteristica de uscător.

Te-ar mai putea interesa