≡ Meniu

Horizon HC700D, tabletă 3G cu funcție telefon

Tableta Horizon HC700D e una dintre acele modele cu tehnologie 3G care pot fi folosite și ca și telefon. Deci poate fi o alegere mai ieftină la Asus Fonepad. După cum știți acel model e ceva mai scump dar prețul e justificat și pentru acel model. Depinde de bugetul vostru care model vi s-ar potrivi mai mult. Eu vă pot recomanda și acest model deoarece e la promoție iar prețul îl recomandă. Designul e simplu cum ne-am obișnuit de la celelalte modele de la acest producător. Deci alternative pot fi și alte modele dar de la acest producător. Prețul e bun pentru o tabletă cu 3G și funcție de telefon. Pentru a prelua apeluri mai ușor setul hands-free e cea mai bună alegere deoarece are și bluetooth. Are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Se observă cele patru butoane clasice care pot fi ușor accesate și utilitatea lor e evidentă.

Interfața

Interfața

Navigare web

Navigare web

Specificații tehnice

Procesorul de 1.6 GHz Cortex A9 e unul Dual Core deci poate reda orice joc ori aplicație, iar interfața se va mișca destul de bine. Ecranul de 7 inci e unul multi-touch adică acceptă gesturi. Rezoluția acestuia e una de 1024 cu 600 pixeli care e suficientă din punctul meu de vedere. Am pretenții la un ecran HD doar la tabletele de 10 inci. Unghiurile de vizibilitate sunt bune având în vedere că panoul e IPS.

Ca și dotări are camera web din față, o cameră foto în spate, slot pentru card, ieșire audio și USB. Camera web e bună pentru video convorbiri însă cea foto e cam slabă pentru a o folosi pentru fotografiere ori filmare. Ca și tehnologii de comunicații are: 3G, WLAN și bluetooth. Sistemul de operare e Android 4.0, deci nu e cel mai nou dar oferă suport flash pentru browser, pe când 4.1 oferă doar HTML5.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: prețul atractiv, funcția telefon, procesor cu două nuclee, multitasking etc.

Minusuri: sistemul de operare nu e cel mai nou și memoria internă mică.

Concluzie

Acest Horizon HC700D e o alegere bună pentru cei care s-au săturat de laptopuri și PCuri. Adică vor un alt tip de gadget pentru navigare web și care să fie mai portabil. Deasemenea autonomie e mai mare decât a unui laptop, însă la tabletele ieftine nu e chiar așa de mare (modelele de la producători mai cunoscuți pe acest segment oferă tablete cu autonomie de circa 8-10 ore).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu