Horizon HC700D, tabletă 3G cu funcție telefon

Tableta Horizon HC700D e una dintre acele modele cu tehnologie 3G care pot fi folosite și ca și telefon. Deci poate fi o alegere mai ieftină la Asus Fonepad. După cum știți acel model e ceva mai scump dar prețul e justificat și pentru acel model. Depinde de bugetul vostru care model vi s-ar potrivi mai mult. Eu vă pot recomanda și acest model deoarece e la promoție iar prețul îl recomandă. Designul e simplu cum ne-am obișnuit de la celelalte modele de la acest producător. Deci alternative pot fi și alte modele dar de la acest producător. Prețul e bun pentru o tabletă cu 3G și funcție de telefon. Pentru a prelua apeluri mai ușor setul hands-free e cea mai bună alegere deoarece are și bluetooth. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Se observă cele patru butoane clasice care pot fi ușor accesate și utilitatea lor e evidentă.

Interfața
Interfața
Navigare web
Navigare web

Specificații tehnice

Procesorul de 1.6 GHz Cortex A9 e unul Dual Core deci poate reda orice joc ori aplicație, iar interfața se va mișca destul de bine. Ecranul de 7 inci e unul multi-touch adică acceptă gesturi. Rezoluția acestuia e una de 1024 cu 600 pixeli care e suficientă din punctul meu de vedere. Am pretenții la un ecran HD doar la tabletele de 10 inci. Unghiurile de vizibilitate sunt bune având în vedere că panoul e IPS.

Ca și dotări are camera web din față, o cameră foto în spate, slot pentru card, ieșire audio și USB. Camera web e bună pentru video convorbiri însă cea foto e cam slabă pentru a o folosi pentru fotografiere ori filmare. Ca și tehnologii de comunicații are: 3G, WLAN și bluetooth. Sistemul de operare e Android 4.0, deci nu e cel mai nou dar oferă suport flash pentru browser, pe când 4.1 oferă doar HTML5.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: prețul atractiv, funcția telefon, procesor cu două nuclee, multitasking etc.

Minusuri: sistemul de operare nu e cel mai nou și memoria internă mică.

Concluzie

Acest Horizon HC700D e o alegere bună pentru cei care s-au săturat de laptopuri și PCuri. Adică vor un alt tip de gadget pentru navigare web și care să fie mai portabil. Deasemenea autonomie e mai mare decât a unui laptop, însă la tabletele ieftine nu e chiar așa de mare (modelele de la producători mai cunoscuți pe acest segment oferă tablete cu autonomie de circa 8-10 ore).

Lasă un comentariu