Horizon 55HL7310F, televizor cu ecran Full HD

Televizoarele Smart 4K sunt cele mai populare modele de pe piață dar sunt și destul de scumpe. De aceea există modele ca și Horizon 55HL7310F care merită încercate deoarece oferă anumite caracteristici speciale foarte interesante. Seria aceasta arată destul de bine și se poate vedea din pozele de prezentare, însă televizorul arată mai bine în realitate. Nu mai sunt multe televizoare de 55 inci în acest buget, de aceea merită să luați în considerare unul ca acesta.

Oricum, poate că nici nu ați fi vizionat conținut 4K, iar eu prefer cele cu tehnologie de tip 4K Upscaler (ridică calitatea imaginii chiar dacă are o rezoluție inferioară). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest model LED oferă o imagine destul de bună că doar are: rezoluție Full HD, luminozitate generoasă, contrast decent și unghiuri de vizibilitate de 178 grade. În acest buget nu poate fi cel mai avansat televizor dar depinde și pentru ce-l veți folosi. Are o interfață destul de ușor de folosit și telecomanda vine cu un buton Netflix. Dacă alegeți acest abonament TV, îl veți accesa cu ușurință și mai toate brandurile oferă o telecomandă Smart.

Conectivitatea e foarte bună la acesta, dar pot fi televizoare doar cu conectivitate LAN care le-aș evita. Acesta oferă WiFi integrat deci aveți nevoie de un router wireless pentru a scăpa de un cablu care poate și așa nu aveați cum să-l trageți până la TV (mă refer la cablul de rețea).

Păreri pro și contra

Chiar și televizoarele FullHD pot impresiona deoarece au specificații tehnice decente, dar sunt prezente și tehnologii care îmbunătățesc calitatea video. Conținutul media poate fi redat prin intermediul aplicațiilor oferite sau poate preferați să folosiți un stick USB 3.0. E mai ușor să puneți filmele pe un stick și ulterior îl conectați la USB-ul televizorului. Playerul multimedia integrat al televizorului suportă destul de multe formate.

Horizon 55HL7310F are un sistem audio suficient de performant și nu cred că veți mai conecta niște boxe sau un soundbar. Cam toate televizoarele Smart oferă acces la Netflix care nu e un serviciu gratuit.

Te-ar mai putea interesa