Horizon 49HL7530U, TV de 124cm cu rezoluție 4K

Horizon 49HL7530U e un televizor adresat persoanelor interesate de ceva accesibil cu rezoluție 4K și o diagonală de 124 centimetri. Softul care stă la baza acestui TV e unul smart fiind de la Opera, iar din această cauză are browser-ul Opera cât și Opera TV Store.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care oferă o experiență vizuală ok, indiferent din ce sursă ar fi divertismentul.


Avantaje

Poate fi utilizat pentru vizionarea divertismentului din multiple surse deoarece are o multitudine de conexiuni cum ar fi LAN, o intrare antenă, wi-fi, două porturi HDMI și un port USB.
Televizorul Horizon 49HL7530U poate fi montat pe un perete. Mai exact cu ajutorul unui suport compatibil 200×200.
Software-ul integrat e unul ok. Mai exact vorbim despre un sistem de operare care vine cu diverse aplicații preinstalate cum ar fi Youtube, Netflix, programe meteo etc.
Consumul energetic e direct proporțional cu dimensiunea diagonalei, iar în cazul acestui model e de 69W.
Imaginea e una de calitate superioară, fiind vorba despre un ecran cu unghiuri de vizualizare 178/178 grade, rezoluție 4K și caracteristica CME de 200Hz.
Playerul integrat e unul destul de avansat întrucât suportă cele mai populare fișiere cum ar fi avi, mkv și altele.
Pentru a vedea posturi TV la calitate bună (HD) acest model vine cu tuner triplu DVB-S2/T2/C.

Dezavantaje

Televizorul de față nu are un soft mai popular cum ar fi Tizen, Android ori webOS. Dar, vă veți face treaba cu el. Browser-ul din acest TV e unul ok și îl veți putea folosi precum pe cele de pe telefon/tabletă.

Concluzii

Pentru persoanele cu un buget restrâns, dar care vor un aparat pe care să poată vede divertisment din multiple surse recomand acest model.
Brandul Horizon e unul românesc, fiind prezent pe piață de mai mulți ani. E cunoscut în principal pentru televizoare, tablete și telefoane. Fiabilitatea produselor sale e una ok, fiind vorba despre o garanție standard de 3 ani.

Lasă un comentariu