Horizon 49HL7530U, TV de 124cm cu rezoluție 4K

Horizon 49HL7530U e un televizor adresat persoanelor interesate de ceva accesibil cu rezoluție 4K și o diagonală de 124 centimetri. Softul care stă la baza acestui TV e unul smart fiind de la Opera, iar din această cauză are browser-ul Opera cât și Opera TV Store.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care oferă o experiență vizuală ok, indiferent din ce sursă ar fi divertismentul.


Avantaje

Poate fi utilizat pentru vizionarea divertismentului din multiple surse deoarece are o multitudine de conexiuni cum ar fi LAN, o intrare antenă, wi-fi, două porturi HDMI și un port USB.
Televizorul Horizon 49HL7530U poate fi montat pe un perete. Mai exact cu ajutorul unui suport compatibil 200×200.
Software-ul integrat e unul ok. Mai exact vorbim despre un sistem de operare care vine cu diverse aplicații preinstalate cum ar fi Youtube, Netflix, programe meteo etc.
Consumul energetic e direct proporțional cu dimensiunea diagonalei, iar în cazul acestui model e de 69W.
Imaginea e una de calitate superioară, fiind vorba despre un ecran cu unghiuri de vizualizare 178/178 grade, rezoluție 4K și caracteristica CME de 200Hz.
Playerul integrat e unul destul de avansat întrucât suportă cele mai populare fișiere cum ar fi avi, mkv și altele.
Pentru a vedea posturi TV la calitate bună (HD) acest model vine cu tuner triplu DVB-S2/T2/C.

Dezavantaje

Televizorul de față nu are un soft mai popular cum ar fi Tizen, Android ori webOS. Dar, vă veți face treaba cu el. Browser-ul din acest TV e unul ok și îl veți putea folosi precum pe cele de pe telefon/tabletă.

Concluzii

Pentru persoanele cu un buget restrâns, dar care vor un aparat pe care să poată vede divertisment din multiple surse recomand acest model.
Brandul Horizon e unul românesc, fiind prezent pe piață de mai mulți ani. E cunoscut în principal pentru televizoare, tablete și telefoane. Fiabilitatea produselor sale e una ok, fiind vorba despre o garanție standard de 3 ani.

Lasă un comentariu