Horizon 43HL9710U, TV 4K cu soft smart și super preț

Televizorul Horizon 43HL9710U e unul al anului 2017 și se laudă cu rezoluție 4K, panel IPS, tuner digital triplu și softul avansat. E un televizor de la un brand românesc, iar din această cauză e mult mai ieftin decât modele de la branduri străine. Știu că poate credeați că brandul Horizon e unul străin, dar e românesc, fiind prezent pe piață de mai mulți ani. Caracteristic brandurilor românești e garanția de 3 ani, iar modelul de față nu se dezice de această tradiție de a oferi mai mulți ani garanție.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci care are integrate o mulțime de lucruri utile și la zi. De exemplu, softul smart e unul cu suport pentru aplicații (chiar și pentru Netflix).


Caracteristici

Modelul de față are un ecran de 43 inci (109 cm), iar rezoluția sa e de 3840×2160 pixeli. Aceste lucruri nu ar fi contat deloc dacă nu ar fi fost un panel IPS cu unghiuri de vizualizare 178/178 grade. În acest fel avem parte de cea mai bună imagine din orice unghi ne-am uita la televizor.
Poate fi utilizat și la vizionarea posturilor calitate HD întrucât are un tuner digital triplu tip DVB C/T2/S2. Iar, dacă vreți să vedeți filme de pe net atunci puteți conecta TV-ul la net prin cablu ori wireless. Cel mai bine ar fi prin wireless, dar numai dacă aveți un router suficient de puternic.
Softul din dotare e unul avansat cu suport pentru aplicații, iar părerea mea e că e vorba despre Opera TV (cel puțin asta au restul televizoarelor smart de la Horizon).

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui televizor ar fi costul de achiziție mic, că arată extrem de bine (ecranul e subțire și ramele sunt foarte înguste), poate fi montat pe un perete (cu sun suport compatibil Vesa 200×200) și că oferă o imagine de foarte bună calitate.
Nu am nicio obiecție contra achiziției lui deoarece chiar e un TV ok.

Concluzii

Recomand televizorul Horizon 43HL9710U celora interesați de ceva care să ofere imagine de claritate uimitoare și care să nu aibă un cost exagerat.

Te-ar mai putea interesa