Horizon 43HL5320F, televizor modern de 109 centimetri

Dacă vă interesează un televizor simplu pentru filme de pe net ori posturi TV la calitate HD atunci acest model Horizon 43HL5320F ar fi recomandarea mea. Brandul e unul românesc cunoscut pentru televizoarele sale de calitate și cu o fiabilitate excepțională (dovadă fiind garanția de 3 ani care e una standard).

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere. De exemplu, unghiurile de vizualizare sunt 178/178 grade, și din această cauză filmele se vor vedea bine din orice unghi te-ai uita la TV. În trecut foarte puține aparate TV aveau astfel de ecrane.


Pro

Are o diagonală numai bună la filme de 43 inci (109 centimetri). În acest fel televizorul Horizon 43HL5320F vine cu o imagine ok, susținută și de rezoluția FHD și panelul calitativ cu unghiuri de vizualizare 178/178 grade… caracteristice unui panel IPS.
Ca o caracteristică superioară de imagine aș aminti cei 100 Hz, dar trebuie știut că e vorba de herți software.
Pentru vizionarea posturilor TV calitate HD acest model e dotat și cu tuner digital DVB C/T precum și cu slot CI+.
Nu stă rău nici la partea de conectori deoarece are 3 HDMI-uri, USB și intrare PC. Pentru conectarea unui calculator cred că cel mai bine ar fi să utilizați HDMI.
Dacă vreți ca TV-ul să nu ocupe prea mult loc atunci puteți să-l montați pe un perete prin intermediul unui suport TV compatibil Vesa 200×200.
Consumul energetic e unul variabil, dar se situează în jurul valorii de 54W.

Contra

Din păcate e un televizor care nu e dotat cu soft inteligent, dar având USB și HDMI puteți conecta un Chromecast sau aparat gen player multimedia cu Android.

Concluzii

Acest televizor e numit și Diamant pentru cei nostalgici și care își aduc aminte de vechile televizoare Diamant.
Brandul Horizon e unul românesc, fiind prezent pe piață de câțiva ani. Produsele lor sunt foarte fiabile, după cum am zic mai sus, iar dacă nu e suficientă o garanție de 3 ani atunci o puteți extinde la mai mult.

Te-ar mai putea interesa