Horizon 42HL757, televizor LED 107 cm

Văd că televizoarele Smart sunt tot mai populare, iar Horizon văzând acest lucru a lansat modelul Horizon 42HL757 – un televizor cu ecran de 107 inci, soft smart și un design splendid.
Vine cu porturi de rețea, iar despre wireless trebuie știut că e Wireless Ready. Mai mult de atât, producătorul furnizează în pachet un adaptor wi-fi așa încât să nu fiți nevoiți să căutați unul.

Modelul acesta de 42 inci are un preț bun Vezi prețul special de azi » care nu mi se pare delco mare în condițiile în care în pachet e livrat chiar și acel dongle pentru wireless (conținutul pachetului poate să difere de la un magazin la altul). Dacă vreți să vă faceți mai bine o părere despre cum arată atunci vă puteți uita la imaginea de alături.

Aparatul
Aparatul

Specificațiile care trebuie menționate sunt capabilitatea Smart, ecranul LED cu rezoluție 1920×1080 pixeli, cei 100 Hz (care asigură imagini fără lag) și disponibilitatea a multor porturi. Normal că are HDMI, iar pentru a vedea posturi digitale are integrate tunere digitale, dar și suport pentru card CI+. În alte țări cel mai utilizat tuner e cel DVB-T, însă la noi e cel DVB-C (pentru transmisii digitale prin cablu).

Lucrurile care mulți le vor aprecia la acest model sunt aspectul plăcut, prețul fără competiție și imaginea de o calitate superioară. Dacă din diferite motive nu vă place softul și vreți Android ori altceva atunci puteți să vă orientați înspre un media player care va extinde funcțiile televizorului, însă acest lucru e opțional deoarece TV-ul are mai toate lucrurile care te-ar putea interesa de la un TV în anul 2013.

Atuurile modelului acesta sunt prețul, playerul integrat destul de capabil, adaptorul din pachet și software-ul intuitiv.
Nu era rău dacă venea cu Android, dar e bine și așa. Până la urmă nu vă oprește nimeni să cumpărați un player dedicat, dar oricum nu o să fie cu mult diferit de ce furnizează televizorul.

Deci, dacă vrei un televizor cu care să poți intra pe Facebook, să vezi filme de pe harduri externe și eventual să-l folosești pe post de monitor atunci modelul acesta ar fi o recomandare.

Te-ar mai putea interesa