Horizon 40HL625

Acest televizor LED Horizon 40HL625 e unul dintre televizoarele simple cu diagonală de 102 cm și care vi-l recomand. Apreciez că are player media USB prin care se pot viziona filme de tip mkv, asculta melodii sau viziona fotografii sau poze. Bineînțeles, acceptă doar unele formate media motiv pentru care nu se poate compara cu un media player extern. Pentru că nu are DTS, nu vi-l recomand pentru vizionarea de filme Blu-Ray dar acel media player extern+boxe ar putea fi o soluție în special dacă mai aveți bani puși deoparte. În rest, are un tuner TV performant, imagine decentă, multe porturi și un preț atractiv. 40HL625 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Tehnologia LED e binevenită pe acest model deoarece oferă o claritate mai bună și un consum redus. Deasemenea, dimensiunile sale sunt reduse (e mai subțire). Nu cred că e cea mai bună alegere pentru pasionații de jocuri deoarece timpul de spun nu e sub 5 ms, ci e de 10 ms. Dar Horizon 40HL625 e ok pentru filme și vizionare de posturi TV. Sonorizarea e ok dar se putea mai bine deoarece are difuzoare de 6 W fiecare, egalizator și Dolby Digital Plus.

Diagonala televizorului măsoară 40 de inci iar caracteristicile ecranului sunt următoarele: luminozitate de 350 cd/mp, rezoluție Full HD, unghiuri de 176 de grade și altele. Sunt caracteristici bune pentru cât costă dar nu se compară cu cele ale producătorilor mai cunoscuți. Recepționează posturi HD deoarece are tuner TV DVB-C/T, dar vine și cu intrare pentru antenă.

Conectorii săi sunt diverstificați și nu cred că duce lipsă de ceva: VGA, composite, două HDMIuri, Scart, VGA, jack căști și ieșire digital audio. Spre deosebire de alte televizoare de la acest producător, acesta poate reda filme , muzică și poze prin intermediul unei memorii USB. Vă recomand memoriile deoarece sunt mai ieftine iar dacă PC-ul are USB 3.0, atunci ar trebui să alegeți memoria corespunzătoare.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: preț bun pentru un televizor cu diagonală așa mare, are player integrat cu redare filme, intrare PC, luminozitate mare, intrare căști și difuzoare decente.

Minusuri: timp de răspuns mare (5 ms era ideal).

Concluzie

Acest Horizon 40HL625 e un model mare de la acest producător și care merită încercat deoarece mulți dintre voi probabil că nici nu vreți un Smart Tv sau unul 3D deoarece aveți un buget alocat. Cu acesta nu veți depăși acel buget și veți avea o imagine mare pentru sufragerie.

Te-ar mai putea interesa