Horizon 39HL7330F, televizor cu aplicație Netflix

Televizorul Horizon 39HL7330F are aplicații preinstalate precum Youtube, Netflix, Facebook, Opera și Ted, că doar e un Smart TV. E puțin mai scump decât o variantă non Smart, dar veți avea posibilitatea să redați un conținut ceva mai diferit. Sunt multe clipuri video pe Youtube și chiar transmisiuni live dacă vreți să vedeți pe vlogerul preferat, iar Netflix oferă o gamă variantă de filme și seriale TV chiar și cu subtitrări. Chiar dacă arată ca și alte modele, acesta oferă conectivitate fără fir la routerul wireless din locuință sau poate vă place cablul de rețea.

Din poza de jos se pot vedea acele caracteristici speciale care vi se oferă dar și cele mai utile aplicații care le veți folosi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă alegeți conținutul online, televizorul are ca multe alte TV-uri un player multimedia cu conector USB 2.0. Adică puteți viziona același conținut de pe PC și pe TV dacă îl copiați pe un stick sau HDD (depinde ce fel de mediu de stocare extern folosiți).

Calitatea audio nu e dată doar de puterea difuzoarelor ci și de tehnologiile incorporate, iar eu nu voi face o listă cu ele pentru că sunt cele standard. Un televizor cu o diagonală de 99 cm are nevoie de o rezoluție 1080p și nici nu aș alege un televizor HD atât de mare cât timp sunt foarte multe modele 4K pe piață, dar și pentru că avem un conținut mai de calitate.

Păreri pro și contra

Poate fi comparat cu televizoare mai scumpe de la alte branduri, însă veți vedea că acesta nu are chiar atât de multe tehnologii, ci doar specificații tehnice bune. De exemplu, ecranul oferă un număr generos de culori, contrast bun, vizibilitate bună din orice unghi și pe partea de sunet se poate spune că difuzoarele sunt destul de clare și la un volum mai ridicat.

Horizon 39HL7330F e una dintre cele mai bune alegeri dacă vă doriți mai mult divertisment, iar cel online pare să fie singura soluție. Nu cred că arată prea bine un PC sau laptop pe lângă televizor, de aceea un software bun și o conectivitate fără fir ar simplifica mult spațiul din jurul său.

Te-ar mai putea interesa