Horizon 32HL7331H, televizor cu Netflix și Youtube

Televizor Smart Horizon 32HL7331H oferă caracteristici ceva mai bune decât generațiile precedente și unele dintre ele sunt vizibile din poza de prezentare: imagine HD Ready, software Smart, player multimedia integrat, WiDi și slot CI+. Să nu uităm că un Smart TV vine cu un pachet de aplicații iar pe acesta veți găsi cele mai populare. Nu poți comenta foarte mult pentru că e vorba de un model ieftin dar bun, iar dacă ați mai avut un TV Smart și vă doriți ceva mai diferit, optați pentru serii mai avansate.

Un televizor identic e disponibil și pe negru dacă nu vă place culoarea acestuia din diverse motive. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Construcția sa e compactă și vă puteți gândi să-l folosiți chiar și ca monitor pentru PC. Sunetul e foarte bun cât timp nu vă decideți să-l dați prea tare pentru că se pierde din calitate ca la orice sistem audio. Dacă vă uitați la clipuri pe Youtube, aș conecta un sistem audio 2.1 de PC cu subwoofer de lemn. Sunt prezente și un magazin de aplicații, browser web, Netflix, Flickr etc. Partea Smart e aceeași la toate televizoarele Horizon deoarece e vorba de platforma HOS 2.0 care e acceptabilă până în anumite puncte.

Playerul integrat funcționează bine și are nevoie de un stick USB pe care să stocați fișierele media, iar suportul media e variat.

Păreri pro și contra

Pentru a vă bucura de conținutul media de calitate, televizorul are Dolby Digital Plus și CME (Clear Motion Engine). Slotul CI+ permite conectarea cardului special de la furnizorii de cablu, pentru a decoda posturile speciale și spuneți adio receiverului suplimentar care are telecomandă proprie. Se poate alege cum vreți să vă conectați al internet, cu sau fără fir.

Televizor prezentat sus, Horizon 32HL7331H, oferă funcția WiDi (Wireless Display) pentru cei care au un telefon sau o tabletă compatibilă și doresc să împărtășească conținut media pe un ecran mai mare. E ca și o alternativă la HDMI dar fără fir, dar mai sunt tehnologii similare cu aceasta care poartă alte denumiri (exemplu: Miracast, DLNA).

Te-ar mai putea interesa